SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Höllvikens Tennisklubb

Höstlovsaktiviteter - 30/10 - 3/11
Höstlovsträning
Nu närmar sig Höstlovet med stormsteg och vi på Höllvikens Tennisklubb arrangerar i vanlig ordning Höstlovstennis för dig som är intresserad av att spela även när den ordinarie träningen har uppehåll.
 
Vi tar emot anmälningar från dig som spelar minitennis, juniortennis eller vuxentennis, såväl nybörjare som mer erfarna spelare. Speltiderna för vuxentennis och juniortennis kommer ligga från kl 11 och framåt (11-16 ca beroende på anmälningsunderlag). Minitennisen kommer spelas kl 17-18 om dagarna. Utöver detta kommer vi erbjuda lunchtennis kl 12-13 för er som spelar vuxentennis.
 
Matchskola
Tisdagen den 31/10 kommer vi hålla i en Matchskola som riktar sig till de som tränar och spelar med grön boll. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på vid matchspel, regler samt spelar träningsmatcher mot varandra under ca två timmars tid.
 
Alla anmälningar tas emot via Höllvikens profil på Matchi.se. Länkar till samtliga formulär finns nedan.
 
 
 
 
VÅR FACEBOOK
STRÄNGA RACKET
SPONSORER & SAMARBETSPARTNERS
ÖVRIGA LÄNKAR
VÄLJ HÖLLVIKENS TK SOM FAVORIT PÅ SVENSKA SPEL