SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Höllvikens Tennisklubb

Information Matchligan 2024 + anmälningslänkar

Nu är anmälan öppen till vårens Matchliga!
Precis som tidigare finns det möjlighet för såväl barn som vuxna att anmäla sig. Anmälan görs via Höllvikens profil på Matchi.se och ska vara inskickad senast söndagen den 21/1.

 

Vad är Matchligan?

 

Matchligan är en intern tävling riktad till klubbens medlemmar. Vi använder oss av poolspel där alla möter alla en gång i matcher som spelas på tid (60 min/match). Man spelar så många game man hinner så slutresultatet kan bli exempelvis 9-4, 13-10 eller 9-9. Varje vinst ger 2 poäng och vid oavgjort resultat får man varsitt.

 

Vilken nivå riktar sig tävlingen till?

 

Matchligan riktar sig till dig som är intresserad av att spela match mot andra spelare i klubben. Vi har klasser både för dig som tävlar regelbundet men också för de barn som vanligtvis inte tävlar men gärna testar att spela match på hemmaplan under enkla omständigheter. 

För anmälan krävs att man nått grön nivå (spel med grönprickig boll över hela banan) och bättre. Spelmässigt så bör man kunna sätta serven i rutan samt hålla i gång ett spel från baslinjen.

Utöver våra tre juniorklasser har vi även klasser för er som spelar vuxentennis. Ta tillfället i akt och spela roliga matcher i vår Herr/Damklass!

 

Eftersom det inte är någon tävlingsledning eller domare på plats är det viktigt att man som deltagare har koll på hur man räknar game samt dömer på sin egen planhalva efter ärlighetsprincipen.

 

Vid anmälan på Höllvikens profil på Matchi finns följande klasser att välja bland:


Matchligan Grön
(riktar sig till dig som tränar eller tävlar med grönprickig boll) https://www.matchi.se/forms/paM3bOfi9e46ZJJOCF2Z

Matchligan Junior (icke tävlingsspelande juniorer, spelas med ”vanlig” boll) https://www.matchi.se/forms/wawcuFDzLpKA1auh0ADc

Matchligan Junior Tävling (tävlingsspelande juniorer, spelas med ”vanlig” boll) https://www.matchi.se/forms/YNx8Onzh0aaKi33TatBy

Matchligan Herrar (18+) (riktar sig till dig som spelar vuxentennis) https://www.matchi.se/forms/iipEgW0EqOeSC4J8zH6c

Matchligan Damer (18+) (riktar sig till dig som spelar vuxentennis) https://www.matchi.se/forms/yC6jQGMIkkdPGaA71INp 

 

Speltider:

 

Speltider i Matchligan bokas av deltagarna själva med hjälp av klippkort som sätts in på ens Matchikonto av klubben.

Klippkorten fungerar på alla möjliga tider under samtliga av veckans dagar.

 

Kostnad:

 

Kostnaden för en spelperiod för juniorer är 495 kr.

Kostanden för en spelperiod för seniorer är 595 kr.

Utöver tävlingsavgiften krävs det att medlemskap för 2024 är betalt innan det är möjligt att anmäla sig till Matchligan.

Frågor?

 

Vid frågor vänligen kontakta André på andre@holltk.se

 
VÅR FACEBOOK
STRÄNGA RACKET
SPONSORER & SAMARBETSPARTNERS
ÖVRIGA LÄNKAR
VÄLJ HÖLLVIKENS TK SOM FAVORIT PÅ SVENSKA SPEL