Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Höllvikens Tennisklubb
Välkommen till Höllvikens Tennisklubb!

Tennisträning

Spela tennis med oss

Tennisshop

Shopen!

Boka bana

Boka bana online

Anmälningsformulären för hösten 2020 och våren 2021 är öppna!
2020-05-25 16:51

Anmälningsformulären för hösten 2020 och våren 2021 är öppna!


Klicka på fliken "Träning Höst & Vår" så får ni fram alla alternativ.


Vi tränare rekommenderar att ni läser igenom informationen inom de grupper som känns aktuella för er själva eller era barn. Informationen är baserad på förra årets grupper, givetvis uppdaterad och analyserad av oss tränare.

Det är viktigt att kriterierna även kan fullföljas av er/era barn i respektive grupper så processen bör genomföras med god åtanke. 
Är ni osäkra på något, behöver råd från oss eller vill försäkra er om någon väsentlig faktor i gruppen, tveka då inte att höra av er. Info@holltk.se funkar alltid eller så når ni mig personligen på kalle@holltk.se. Behöver ni nå någon annan tränare vidarebefordrar jag givetvis mailet till dem!

Tänk på att vår verksamhet ändras årligen och att vi behöver både anmälningsunderlag och plats till att utföra all träning. Vi gör givetvis vårt bästa för att tillfredsställa allas önskningar!

Höstschemat kommer publiceras i slutet av augusti.
Startdatum för hösten 2020 kommer vara onsdagen 2 september och avslutas tisdagen 15 december.

Vårterminen 2021 kommer starta torsdagen 7 januari och avslutas torsdagen 27 maj. 

Vi tränare ser fram emot HT 2020 & VT 2021 otroligt mycket! Inte minst att träffa er underbara medlemmar och bidra till att era ambitioner möts oavsett nivå, skicklighet eller ålder!

Varma hälsningar,

Höllvikens Tk
Viktiga slutdatum för vårterminen 2020
2020-05-14 16:06

Viktiga slutdatum!


Nu tar snart vårterminen slut och för att ni inte ska missa eller komma i onödan står alla datum nedan som respektive dagar avslutas:


Vuxengrupper + tennisskola + träningsgrupper + 7-9 år MIDI tävlingsgrupp


Måndagar: Sista träning 1 juni

Tisdagar: Sista träning 19/5

Onsdagar: Sista träningen 20/5 

Torsdagar: Sista träning 28/5 (ingen träning 21/5 - Kristi himmelsfärd)

Fredagar: Sista träningen 29/5 

Lördagar: Sista träningen 23/5 

Söndagar: Sista träningen 24/5 


Nivåträningen pågår fram till 12/6. Den återupptas sedan 17/8 och håller på fram till 28/8. Nivåträningen gäller endast tävlingsgrupper exklusive 7-9midi tävlingsgrupp. En lista med spelarna skickas snart ut för att tydliggöra!

Påminnelse angående anmälan till HT 2020
2020-05-13 18:56
En liten påminnelse till alla: Tänk på att vi inte publicerat någon aktuell anmälan för hösten 2020. Vi har fått in några anmälningar i formulären men dessa är baserade på 2019. Har ni gjort en anmälan inför hösten ber vi er därför vänta tills vi publicerat de nya grupperna inför HT 2020. Vi kommer att informera er om när det är dags att anmäla sig och göra ett utskick senast måndagen 25/5. Ha en underbar onsdagskväll!
Helgen bjöd på tennisinspiration i Höllviken
2020-05-11 12:30
Sydsvenskan på plats i Höllviken
Vilken händelserik helg i Höllviken!

I helgen var EuroElite Prime spelarna Leo Borg, Ethan Blot och Oskar Brostrøm Poulsen på plats i Höllviken för att träna och spela träningsmatcher mot collegespelarna Valdemar Holm, Henrik Atlevi, Lukas Ridemar och Volmar Boris-Möller. Det var otroligt roligt att ha dem på plats och i dessa tider ville vi givetvis inte skapa någon folksamling utan enbart uppmuntra våra tävlingsjuniorer och medlemmar att inspireras av potentiella framtida stjärnor.
Det var en härlig helg med sol, jämna matcher och grustennis. Sydsvenskan var på plats på fredagen och Höllvikens budskap blev tennisinspiration och en spridning av vårt kärnvärde ”tävlingsanda” som vi vill utveckla framöver!
Mycket positivt för oss medlemmar, klubben och givetvis killarna som fick möjlighet att spela matcher mot varandra i dessa ”tävlingssnåla” tider.
VIKTIGT INFO ANGÅENDE NIVÅTRÄNING - VALBORG TORSDAG 30/4
2020-04-30 11:59

För er med nivåträning idag (torsdag 30/4)


På grund av vädret så är banorna för mjuka och risken att de går sönder är stor. Vi vill att de håller hela säsongen för allas skull och trevnad!:) Dessutom har vi verksamhet kvar inomhus baserat på inomhusschemat (det ni följt innan nivåträningen - så vissa träningar krockar) så det vi gör idag är att följa det gamla schemat innan vi påbörjade nivåträningen.

Hoppas ni har förståelse med valet och glöm inte inomhusskorna!

Trevlig valborg!

 

//Höllvikens TK

Nivåträning påbörjas utomhus och fysträningen avslutas
2020-04-27 16:25
Imorgon tisdag 28/4 startar nivåträningen utomhus. Det betyder att schemat för nivåträningen gäller så kom förberedda!:)

Fysträningen som är förlagd på onsdagar mellan 17-18 + 18-19 kommer genomföras en sista gång denna veckan. I och med att nivåträningen startar avslutas fysträningen och man får köra på med fysträningen på egen hand.
Viktiga datum angående träning i vecka 18
2020-04-27 16:22
Det kommer bedrivas träningsverksamhet på klubben under valborgsmässoafton, torsdagen 30/4. Däremot kommer det inte bedrivas träningsverksamhet fredagen den 1maj.

Alla extradatum finns under respektive grupper på hemsidan.

//Höllvikens Tk
Utskick av Nivåträning sommaren 2020 och extratillfällen publicerat på hemsidan
2020-04-20 16:38
  • Ni som deltar på Nivåträningen sommaren 2020 har nu fått ett mail med bifogat schema. Vänligen se över schemat och kontrollera att allt stämmer för er egen del.

  • Under respektive träningsgrupper under fliken "Träning höst & vår" har vi nu uppdaterat vilka träningstillfälle som är uppskjutna pga. röda dagar och även vilka extratillfällen som ges. Där står även vilka datum som era grupper startar respektive slutar. Så in och kika på rätt grupp för att inte missa ett tillfälle eller väsentlig information.

    Det är med stor glädje vi blickar framåt mot utomhussäsongen och en härlig sommar.

    //Höllvikens TennisklubbNivåträning och extradatum
2020-04-18 11:12
  • Nivåträningen utomhus kommer starta den 4/5 vilket även är samma dag som utomhusabonnemangen öppnas upp. Nivåträningen kommer pågå mellan 4/5-12/6 innan våra sommarläger påbörjas! Nivåträningen återupptas 17-28/8. Ni kommer få information/schema om nivåträningen utskickat till er nu på måndag.


  • På måndag bör ni även dubbelkolla vår hemsida för att se om ni har något extrainsatt datum pga röd dag och därmed inställd träning. All info kommer även publiceras under nyheter och finnas tillgänglig på startsidan.

Hoppas ni har en härlig helg i solen och passa nu på att förbereda er för grussäsongen - köpa grusskor, polera racketarna och ladda er kick serve extra mycket!
Wilson Sommartennis 2020
2020-04-08 14:48
Nu går det bra att anmäla sig till sommarens kurser! Ni hittar all information under fliken "Träning Sommar". Som vanligt tar vi endast emot anmälningar via våra formulär.


Årets tränare, spelare och medlem
2020-04-03 22:57

I tisdags var det årsmöte i Höllvikens tennisklubb. På bilden ser ni Fredrik tillsammans med Axel Grahn som tilldelades pris för årets tränare och Fredrika Runström för årets spelare! Inte med på bild är Peter Haraldsson som blev årets medlem! Stort grattis och även stort tack till er för fantastiska insatser!


Om ni är intresserade av att läsa mer om mötets agenda och handlingar finns dessa att läsa på vår hemsida. Vi på klubben vill också rikta ett stort tack till Peter Erlandsson för sitt engagemang, positiva energi och arbete för Höllvikens TK som ordförande. Framöver kommer Stefan Olsson vara ordförande vilket är otroligt kul och positivt!  Vi vill även passa på att tacka Elisabeth Bell och Ulrika Harnisch som valt att avgå för sina styrelseuppdrag. Vi välkomnar även in Jonas Wallden, Lisa Williams och Pontus Kristiansson till styrelsen.


Nu ser vi fram emot en härlig sommar, spännande projekt och mycket tennis!

Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen
 
VÅR FACEBOOK
STRÄNGA RACKET
SPONSORER & SAMARBETSPARTNERS
ÖVRIGA LÄNKAR
VÄLJ HÖLLVIKENS TK SOM FAVORIT PÅ SVENSKA SPEL