SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Höllvikens Tennisklubb
Välkommen till Höllvikens Tennisklubb!

Tennisträning

Spela tennis med oss

Tennisshop

Shopen!

Boka bana

Boka bana online

Enkätundersökning - för alla medlemmar
2022-01-24 18:52

Enkätundersökning utförd av Höllvikens Tennisklubb!

 

Vi bryr oss om era åsikter.

 

Därför har styrelsen tagit fram en enkätundersökning som skickades ut i helgen till de som är registrerade medlemmar.

 

Det hade betytt väldigt mycket för oss om ni kunde ta er tid och svara på enkäten🙏🏻 Det tar inte lång tid och era svar kommer hjälpa oss som förening att utveckla vår verksamhet på bästa möjliga sätt som möter våra medlemmars behov! 

Enkätundersökningen är öppen fram till söndag.

 

Tusen tack till er som tar er tid för att gemensamt utveckla vår verksamhet!🙏🏻🎾

Sportlovstennis
2022-01-21 16:49

SPORTLOVSTENNIS
På sportlovet, 21-25 februari, arrangerar Höllvikens tennisklubb sportlovstennis. Vi erbjuder kursplatser för minitennis, vuxna och juniorer födda 2003-2014. 

Anmälan samt information om de olika kurserna finner ni nedan eller på Matchi på Höllvikens profil:

Minitennis (födda 15-16) https://www.matchi.se/forms/protectedform/0PtuE5QTRnSrqbbRAqnz


Juniorer födda 2003-2014
https://www.matchi.se/forms/protectedform/DF8CyELS8tPmVxPUvUMz


Vuxna
https://www.matchi.se/forms/protectedform/2ksdDoDPUYoqzMYwaFon

Matchligan VT22
2022-01-21 16:34

MATCHLIGAN VT 2022

 

Matchligan är tillbaka! I vårens omgång tar vi emot anmälningar från såväl juniorer som seniorer. Anmälan görs via Matchi på Höllvikens profil och ska vara inskickad senast tisdagen den 1/2.

 

Anmälan samt information för de olika klasserna hittar ni nedan: 

 

Matchligan Junior Tävling:  https://www.matchi.se/forms/ZbGsclUfBKmhg8seCr9w
Matchligan Juniorer:  https://www.matchi.se/forms/ASomZ3QVK2TItvtpDI5r
Matchligan Maxi:  https://www.matchi.se/forms/Y3aSuhDbPF8PLLzc0fD9
Matchligan Seniorer:  https://www.matchi.se/forms/Nrk6lsgIp3FFVOAIoxuO

 

Fysträning startar upp igen onsdagar 18-19
2022-01-12 12:58

Första fysträningen för terminen startar idag!

 

18-19 bana 3!

 

Alla som tränar 2 gånger eller fler / vecka, är född 2011 eller tidigare eller som har erfarenhet av någon sorts fysträning sedan tidigare är varmt välkomna😀💪🏻🙌🏻

 

❕Fysträningen är föräldrafri. 

 

Varmt välkomna😁💪🏻🎾

Start vårtermin 7 januari - viktig info gällande träningsverksamheten
2022-01-05 17:35
Hej Tennisvänner,
 
Nu på fredag 7 januari startar vi terminen och vår träningsverksamhet igen.
Inför starten är det viktigt och obligatoriskt att skaffa det medlemskap som ni vill ha via följande länk: https://www.matchi.se/facilities/membership/holltk
 
Ni behåller samma träningstider och grupper om ni inte har önskat annat. I så fall har ni haft kontakt med Kalle Averfalk eller André Caesar gällande minitennis samt Ervin Duratovic gällande familjetennis.
 
All info om terminen och de träningsgrupper vi erbjuder (om ni har några fundering kring dem) finner ni här via följande länk: http://www.holltk.se/sida/?ID=130657
 
Fakturorna skickas ut via e-mail under denna veckan och början av nästa vecka beroende på vilken grupp ni tillhör i träningsverksamheten. 
 
Träningsverksamheten och anpassning 
Eftersom Covid-19 fortfarande sprids i samhället är det viktigt att vi samarbetar under terminen.
Har ni möjlighet ber vi er därför lämna barnen utanför och följer föräldrar med in får det max vara 1 / barn. 
Tänk även på: 
 • Håll avstånd under hela vistelsen på klubben (1,5 racketlängder) och undvik trängsel. 
 • Vi har två ingångar till Gyahallen (huvudentrén mittemot utebana 2 och en vid bana 3 mittemot tältet). Använd gärna båda.
 • Stanna alltid hemma eller vid symptom för Covid-19.
 • Tvätta händerna innan och efter träningspass samt använd handsprit som finns utställt på banorna/läktarna.
 • Max antal personer - skyltat på klubben.
 • Vänligen ta ansvar, visa respekt för alla medmänniskor och att föräldrar oavsett inställning till Covid-19 pratar med sina barn om ovanstående.
Vi kommer informera er om/när vi får nya upplysningar. Till dess hoppas vi att alla följer ovanstående och känner sig trygga och välkomna på klubben. Inga tennisspecifika aktiviteter planeras att ställas in. 
 
Alla tränare är superladdade inför den nya terminen och ser fram emot att träffa alla elever igen! 
Håll utkik på Instagram eller Facebook för alla uppdateringar under terminen och alla roliga aktiviteter vi bjuder på!
 
Har ni några frågor angående tveka inte att kontakta oss!
 
Varmt välkomna till en ny spännande termin fylld med tennisglädje!
 
Med vänlig hälsning 
Kalle Averfalk
Klubb- och sportchef
Höllvikens Tennisklubb

kalle@holltk.se 

Nyhetsbrev januari
2022-01-03 14:06

Hej kära tennisvänner och medlemmar,

 

2022 är här och vi ser fram emot ett riktigt härligt tennisår tillsammans med er! Vi siktar på massor av positivitet, tennisglädje och gemenskap på Höllvikens Tennisklubb.


December var en inspirerande månad med många aktiviteter och strötimmesbokningar och det var en härlig energi på klubben! Vi genomförde allt från lunchtennis, KM, jultennis, tennis clinic och mellandagstennis.

 

Nu fortsätter  vi i samma stil och siktar på att fortsätta utveckla vår fantastiska förening och uppleva samma positiva tennisanda under 2022. Vi ser fram emot den nya terminen, nya tennisupplevelser och att dela med oss av roliga nyheter i början av detta året!

 

Föreningsverksamheten och hur påverkas Höllvikens Tennisklubb av de nya restriktionerna?
Nya restriktioner gäller idrotten fr.o.m. 23 december – 16 januari då vi får nya uppdateringar.
Det är ett krav att besökare ska kunna ha 10 kvadratmeter till sitt förfogande vilket inte är något problem för oss som tennisklubb p.g.a. stora aktivitetsytor och inga större tillställningar.
De aktiviteter vi genomfört i december och de vi planerar att genomföra närmsta veckorna är tennisspecifika, i kontrollerade former och följer restriktionerna.

Vi vill att ni som besöker Höllvikens Tennisklubb ska känna er trygga och hjärtligt välkomna för tennisspel hos oss! Därför ber vi alla att vänligen tänka på följande:

 • Håll avstånd under hela vistelsen på klubben (1,5 racketlängder) och undvik trängsel. 
 • Vi har två ingångar till Gyahallen (huvudentrén mittemot utebana 2 och en vid bana 3 mittemot tältet). Använd gärna båda.
 • Stanna alltid hemma eller vid symptom för Covid-19.
 • Tvätta händerna innan och efter träningspass samt använd handsprit som finns utställt på banorna/läktarna.
 • Vänligen ta ansvar, visa respekt för alla medmänniskor och att föräldrar oavsett inställning till Covid-19 pratar med sina barn om ovanstående.

Vi kommer informera er om/när vi får nya upplysningar. Till dess hoppas vi att alla följer ovanstående och känner sig trygga och välkomna på klubben. Inga tennisspecifika aktiviteter planeras att ställas in.  

Medlemskap
Som vi gick ut med tidigare i december måste alla som vill fortsätta vara medlemmar skapa sitt eget medlemskap via www.matchi.se
Detta är främst för att ni ska få välja medlemskap (junior, senior eller familj) och därefter inkludera alla som ingår i medlemskapet så inga förbistringar uppstår om vem medlemskapet gäller.
Alla i vår träningsverksamhet eller de som är registrerade på abonnemang måste uppdatera sitt medlemskap innan sitt första träningstillfälle.
Ni hittar all information om våra olika medlemskap och vad det innebär av vara medlem i vår förening samt tillvägagångssätt vid förnyelse via följande länk: http://www.holltk.se/sida/?ID=129249
Direktlänk till förnyelse av medlemskap: http://www.holltk.se/sida/?ID=129249

 

Träningsverksamheten VT22
Första träningsdagen på vårterminen är fredagen 7 januari.
Vi håller fortfarande på med gruppändringar så har ni några frågor eller inte återkopplat angående gruppändringsförfrågningar etc. vänligen gör detta snarast möjligt till klubbchef Kalle Averfalk - kalle@holltk.se
Som sagt krävs ett medlemskap innan första träningstillfället vilket ni själva gör via ovanstående länk under ”medlemskap”.
Vi är otroligt glada, tacksamma och taggade på att så många väljer att fortsätta samt nya deltagare som testar på att träna hos oss! Det är så kul att dela tennisglädjen med er måndag-söndag och alla tränare ser fram emot kommande termin väldigt mycket!

 

Aktiviteter i januari
Utöver terminsstarten 7 januari hade vi Näset Junior Open planerad. En tävling som samarrangeras med Skanör-Falsterbo TK. Dessvärre satte restriktionerna stopp för detta och tävlingen är inställd. För er tävlingsjuniorer som detta drabbar kommer vi skapa något annat lokalt på klubben baserat på de restriktioner som gäller. Ni kommer få ett mailutskick om detta.

Lunchtennisen kommer fortsätta även under VT22! Exakta dagar och tider kommer presenteras senare under veckan.

Vi kommer även göra ett utskick till er medlemmar senare i januari med roliga nyheter. Vi är en förening som ständigt vill utvecklas, driva framåt och skapa möjligheter för alla – stay tuned!

 

Intresserad av att sponsra Höllvikens Tennisklubb?
Vi är så otroligt tacksamma för våra befintliga sponsorer. Ert engagemang och bidrag är guld värt och uppskattas enormt mycket!

 

Vill du också bli sponsor till Höllviken Tennisklubb - få “Spelpott” för både tennis & padel på Matchi.

Höllvikens Tennisklubb är en ideell förening och är delvis beroende av företag som sponsrar vår förening. Nu kan ditt företag enkelt också bli sponsor - och få en “spelpott” på Matchi som du kan använda för bokningar av både tennisbana och padelbana på klubben. Läs mer och teckna sponsorpaket på: http://www.holltk.se/sida/?ID=130664


Nu blickar vi framåt mot terminsstarten och riktigt mycket tennis under 2022.
Tusen tack för att ni spelar på Höllvikens Tennisklubb och är en del av vår förening. Vi ser fram emot att växa tillsammans och fortsätta arbeta med den starka tenniskulturen som associeras med vår fina tennisklubb.

 

Med vänlig hälsning//
Kalle Averfalk
Klubb- och sportchef
Höllvikens Tennisklubb
Kalle@holltk.se

Gott nytt år önskar Höllvikens Tennisklubb
2021-12-31 12:22

Höllvikens Tennisklubb önskar er alla
Ett gott slut på 2021 och ett riktigt gott nytt år!

 

Vi hoppas 2022 blir ett år där vi kan genomföra så mycket som möjligt att våra aktiviteter och ett positivt år i hälsans tecken🙏🏻

 

Vi siktar på massor av positivitet, tennisglädje och gemenskap😀🎾
Siktet är inställt på att fortsätta utveckla vår fantastiska förening och uppleva samma positiva tennisanda under 2022🙌🏻

 

Tusen tack för att ni är en del av Höllvikens Tennisklubb oavsett om ni deltar i vår träningsverksamhet, har abonnemang hos oss, följer oss via social media, är medlem eller spelat/besökt oss på våra anläggning!🎾

 

Vi ses 2022 och för er som spelar i träningsverksamheten är första träningsdagen fredag 7 januari!

 

Ta hand om er🙌🏻⭐️🎾

 

Med vänlig hälsning//

Höllvikens TK

Medlemskap 2022 - bli en del av gemenskapen i Höllvikens TK
2021-12-28 18:57

Kära tennisvänner, medlemmar och tidigare kunder,

 

2021 lider mot sitt slut och 2022 närmar sig med stormsteg vilket innebär att ni har möjlighet att skaffa eller förnya ert medlemskap hos oss!

 

Vi ser tillbaka på 2021 som ett år där anpassning och kreativitet blev nyckelord.

Vi blickar samtidigt framåt mot 2022 med positivitet, en ambition att utvecklas ännu mer som förening och givetvis massor av tennisglädje, klubbkänsla och gemenskap!

 

Vill du uppleva den härliga gemenskap och tennisanda som cirkulerar på Höllvikens Tennisklubb just nu, är du varmt välkommen med din medlemskapsansökan!

Vi ser fram emot att växa tillsammans och fortsätta arbeta med den starka tenniskulturen som associeras med vår klubb.

 

Medlemskapet erbjuder följande saker 2022:

 • Rabatterade banpriser på våra tennisbanor inne, ute och i tältet (bana 4 och 5).
 • Rabatterat banpris på vår padelbana (utomhus).
 • Möjlighet att delta i vår träningsverksamhet om anmälan skickas in och en passande plats finns ledig.
 • Få information om aktiviteter och tävlingar som anordnas i klubbens regi eller i samarbete med andra klubbar.
 • Anmäla er till specifika medlemsaktiviteter
 • Rabatterade priser i Höllvikens Tennisshop som drivs tack vare samarbetet med Fair Play Tennisklubb.
 • Möjlighet att teckna abonnemang på Höllvikens Tennisklubb.
 • Nyhetsbrev varje månad
 • Möjlighet att delta på årsmötet

För att registrera ett medlemskap kan du göra på följande sätt:

Medlemspriser 2022:

 • Juniormedlemskap i Höllvikens TK 200:-/år
 • Seniormedlemskap i Höllvikens TK 400:-/år
 • Familjemedlemskap i Höllvikens TK 700:-/år

Ni hittar även information om medlemskap på hemsidan under fliken ”kontakt & om oss” och därefter ”medlemskap”.

 

Om ni har några frågor angående medlemskap vänligen kontakta oss via e-mail info@holltk.se.

 

Alla involverade på Höllvikens Tennisklubb önskar er alla en god fortsättning och ett riktigt gott nytt år!

 

Med vänlig hälsning//

Kalle Averfalk

Klubb- och sportchef

Höllvikens Tennisklubb

kalle@holltk.se

Nuläge - vad gäller
2021-12-22 16:37

Hur påverkas Höllvikens Tennisklubb av de nya restriktionerna?

 

Nya restriktioner gäller idrotten fr.o.m. 23 december - 16 januari.

 

Det är krav att besökare ska kunna ha 10 kvadratmeter till sitt förfogande vilket inte är något problem för oss pga. stora aktivitetsytor och inga större tillställningar.

 

De aktiviteter vi genomför nu och i mellandagarna är tennisspecifika och i kontrollerade former.

 

Ni som besöker klubben under julen ska känna er trygga och hjärtligt välkomna.

 • Vänligen håll avstånd under hela vistelsen på klubben (1,5 racketlängder) och undvik trängsel.
 • Vi har två ingångar till Gyahallen (en vid bana 1 och en vid bana 3 mittemot tältet). Använd gärna båda.
 • Stanna alltid hemma eller vid symptom för Covid-19.
 • Tvätta händerna innan och efter träningspass samt använd handsprit som finns utställt på banorna/läktaren.
 • Vänligen ta ansvar, visa respekt för alla medmänniskor och att föräldrar oavsett inställning till Covid-19 pratar med sina barn om ovanstående.
 • Vi kommer informera er om vi får nya upplysningar.

 

Tillsammans är vi starka och alla ska känna sig säkra och välkomna till Höllvikens Tennisklubb så länge detta pågår.

 

En riktigt härlig och säker jul till er alla🎾

Nya tennisaktiviteter under mellandagarna
2021-12-22 12:38

Vad sägs om Mellandagstennis för vuxna, Tennis Clinic för ungdomar (9 år eller äldre) eller "Nyårsslaget" - en minitennisturnering för alla 11 år eller äldre?

 

Ta chansen och anmäl dig idag!

 

MELLANDAGSTENNIS/LUNCHTENNIS

Vår populära lunchtennis för vuxna fortsätter och blir mellandagstennis 12.00-13.00.
När?
27, 28, 29 & 30 december
Anmäl
er via följande länk under fliken "aktiviteter" https://www.matchi.se/facilities/holltk
OBS! Begränsat antal platser

 

TENNIS CLINIC (ungdomar 9 år eller äldre)

Vi startar upp en helt ny aktivitet i form av en ”Tennis Clinic”.
Fokus på teknikträning och max 3 / bana. Inkluderar videoanalys av vissa sekvenser.
Gäller för ungdomar 9 år eller äldre.
1h / dag i 3 dagar!
Dag 1: Forehand + forehand volley
Dag 2: Backhand + backhand volley
Dag 3: Serve + smash
När?  27, 28 & 29 december
Anmälan: Anmäl er till måndag 13.00-14.00, 14.00-15.00 eller 15.00-16.00. Det är den tiden ni kommer träna alla 3 dagar.
Anmäl er via följande länk under fliken "aktiviteter" https://www.matchi.se/facilities/holltk 


NYÅRSSLAGET - MINITENNISTURNERING
(för alla 11 år eller äldre).

Turnering på minitennisbana med skumgummiboll. Utmanande och roligt oavsett ålder eller om man är tränings- eller tävlingsspelare!
Gäller för alla 11 år eller äldre. Gäller även för vuxna!
När? 30 december 15.00-17.00.
Anmälan via följande länk: https://www.matchi.se/forms/t4VvmgAzIIzEQhXPL0EU?returnUrl=%2Ffacilities%2Fholltk
Ni hittar även informationen och anmälningsformuläret på https://www.matchi.se/facilities/holltk under fliken "anmälningar".

 

Varmt välkomna till Höllvikens Tennisklubb för fantastiskt roliga aktiviteter under mellandagarna!

 

Vid frågor vänligen kontakta Kalle Averfalk via mail kalle@holltk.se

 

Höllvikens TK önskar er alla en riktigt god jul!

 

Med vänlig hälsning//
Kalle Averfalk
Klubb- och sportchef
Höllvikens Tennisklubb

Julfesten 20/12 inställd
2021-12-17 19:37
Hej tennisvänner,
 
Anledningen till att ni får detta mail är att julfesten tyvärr är inställd och vi vill informera er alla så ingen kommer hit och det står tomt.
 

På grund av rådande samhällssituation, en intensifierad smittspridning och nya rekommendationer från Folkhälsomyndigheten har vi tagit beslutet att ställa in årets julfest 20/12.

 

Det är otroligt tråkiga nyheter då vi har  sett fram emot vår traditionsenliga julfest som genomsyras av så mycket glädje, gemenskap och tennisanda.
Syftet är ju att bygga ännu mer klubbkänsla för alla medlemmar och genomföra roliga aktiviteter som genererar massor av glädje.

 

Fast först och främst går allas säkerhet och hälsa och därav har vi tagit detta beslut. Vi hoppas givetvis att vi kan genomföra denna aktiviteten nästa år, så vi får längta extra mycket till dess!


Notera att inga tennisspecifika aktiviteter ställs in.
Det är enbart om vi skulle få nya besked/krav från myndigheterna men i det stadiet befinner vi oss inte än.

 

Så vi siktar på massor av tennisspel och en riktigt härlig jul!

 

Handsprit finns utställt på klubben samt skyltar som uppmanar till att visa hänsyn och hålla avstånd till andra.

 

Stort tack för förståelsen!

 

Trevlig helg till er alla,

 

Med vänlig hälsning
Kalle Averfalk
Klubb- och sportchef
Höllvikens Tennisklubb

Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen
 
VÅR FACEBOOK
STRÄNGA RACKET
SPONSORER & SAMARBETSPARTNERS
ÖVRIGA LÄNKAR
VÄLJ HÖLLVIKENS TK SOM FAVORIT PÅ SVENSKA SPEL