Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Höllvikens Tennisklubb
Välkommen till Höllvikens Tennisklubb!

Tennisträning

Spela tennis med oss

Tennisshop

Shopen!

Boka bana

Boka bana online

Träningsuppehåll under höstlovet!
2020-10-23 12:29
Under vecka 44, 26/10 - 1/11 är det träningsuppehåll på grund av höstlov.
Vi ses igen i vecka 45.
Hoppas alla får ett trevligt höstlov!

Vänliga hälsningar,
Höllvikens TK
Så här arbetar vi! Träningar bedrivna på Höllvikens Tk
2020-10-20 13:10
Hej,

Om ni är intresserade av att läsa om hur vi tränare alltid eftersträvar att bedriva träningsverksamheten så klicka på följande länk: Utarbetad mall för träningar bedrivna i Höllvikens Tennisklubb (1).docx »

Vi jobbar alla utifrån samma mål och vision. Det är viktigt att vår syn harmonierar så att känslan och ledarskapet kan förmedlas till alla våra medlemmar.

Mvh//
Höllvikens Tennisklubb
2020-10-08 07:00

HÖLLVIKENS TENNISKLUBB BEHÖVER SPONSORER!

För Höllvikens Tennisklubb, som många andra idrottsföreningar, har 2020 varit ett annorlunda år som inneburit att tävlingar, läger, seriespel mm inte har kunnat genomföras på sedvanligt vis på grund av Covid-19 pandemin. 

Däremot har vi framgångsrikt kunnat genomföra våra ordinarie terminsträningar, vårt sommarprogram med träningscamps och Höllviksspelen som blev lyckade trots allt. 

I juli månad färdigställdes vår ute-padelbana som också har tagit emot väldigt väl med mycket spel. Inför höstens träningsverksamhet har vi stort intresse från många, både barn och vuxna och vi är väldigt glada att det finns ett stort sug efter tennis och padel i Höllviken.


Klubben vill fortsätta möta det ökande intresset och har en ambition om att ständigt förnya och förbättra anläggningen och verksamheten, där vår nya padelbana är ett exempel. Men alla dessa förbättringar kräver investeringar och klubben är delvis beroende av sponsorer för att finansiera dessa investeringar. Utan våra sponsorer skulle klubben ha mycket svårt att kunna fortsätta utvecklas och förbättras. Vi behöver därför kontinuerligt få in nya och fler sponsorer till klubben.


NYA SPONSORPAKET - NU MED SPELPOTT PÅ MATCHi FÖR BÅDE TENNIS & PADEL

Höllviken Tennisklubbs styrelse har därför tagit fram en ny plattform för våra sponsorpaket som utöver logo på hemsidan, skyltning på klubben, inbjudan till sponsorträffar mm också innebär att sponsorer får en ’spelpott’ på MATCHi som kan användas för egen bokning av banor för både TENNIS och PADEL, inköp i shopen mm.


LANSERINGSKAMPANJ

För att lansera våra nya sponsorpaket och fira öppnandet av våra nya padelbana erbjuder klubben därför just nu en lanseringskampanj som innebär att sponsoravtal avseende 2021 som tecknas före 31/12-2020 gäller även för hela återstoden av 2020.


FÖR ATT UTNYTTJA LANSERINGSKAMPANJEN (Senast 31/12-2020)

För att utnyttja lanseringskampanjen och bli sponsor till Höllvikens Tennisklubb, läs mer och fyll i teckningsanmälan direkt på http://www.holltk.se/sida/?ID=130664

Om du vill rikta din sponsring till något specifikt ändamål eller har andra frågor och önskemål är klubben givetvis öppen för diskussioner. Kontakta i så fall mig direkt eller vår marknadsgrupp på marknad@holltk.se


Kalle Averfalk

Klubb- och sportchef

Höllvikens Tennisklubb

”Tillgänglighet, Gemenskap, Kvalité & Tävlingsanda”

www.holltk.se

Höstlovstennis
2020-10-01 13:35
Nu närmar sig höstlovet med stormsteg och det har därför blivit hög tid att anmäla sig till årets Höstlovstennis! Axel Martinsson kommer leda veckans träning som riktar sig både till vuxna och barn. 

För anmälan, var vänlig använd anmälningsformuläret genom att klicka här
Föräldramöte 8 oktober
2020-09-29 10:36
Hej,

Detta meddelande är riktigt till alla er som har barn som deltar i Höllvikens Tennisklubbs träningsverksamhet HT20/VT21.

8 oktober 17.45-19.00/19.15 kommer jag (Kalle Averfalk Klubb- och sportchef) hålla i ett föräldramöte på klubben.

Mötet kommer hållas ovanför bana 1 och 2 då det är enda och bästa alternativet. 

Eftersom Covid-19 fortfarande är ett problem i samhället kommer mötet försökas kortas ner och delas upp enligt nedanstående dagordning/agenda:

15-20 min övergripande verksamhet 
15-20 min breddverksamhet/träning (tennisskola)
15-20 minuter tävlingsspelare/tävlingsverksamhet
Föräldradel/coachning (olika tema)
Frågor/funderingar/diskussion

För att delta på mötet måste jag få in er anmälan via mail till kalle@holltk.se senast tisdag 6 oktober 18.00.

Att jag behöver en anmälan beror givetvis på samhällssituationen. Vid många anmälningar kan det bli aktuellt med att dela upp mötet ännu mer eller minimera deltagarantalet till en förälder per barn.

Ni är välkomna att delta på alla delar av mötet så länge det inte blir får många. Då skickar jag ut nya instruktioner om dagens agenda.

Ha en fantastisk vecka så ses vi på tennisen! 😊 

Med vänlig hälsning
Kalle Averfalk
Klubb- och sportchef Höllvikens Tennisklubb
Stängning av utebanorna tisdag 15/9
2020-09-09 08:17
Nästa tisdag 15/9 stängs våra utebanor för året! Vi var glada att vi kunde hålla de öppna längre än planerat och vill tacka Green Landscaping för all hjälp under sommaren! I veckan kommer de successivt börja plocka ner vindskydd etc för att staketen inte ska blåsa omkull i höst! Vi tackar alla er som spelade på våra banor i sommar och för att ni tagit så väl hand om dem efter spel.
Nu är det inomhusspel som gäller och vi får drömma oss tillbaka till 25grader, sol och grustennis i några månader framöver!:)

//
Höllvikens Tennisklubb
Viktig information i samband med uppstart av HT20 - Förhållningsregler
2020-09-07 17:41

Hej,


Detta är ett viktigt utskick i samband med vår träningsverksamhet som precis startat upp igen inför HT2020/VT2021. 
Vårt mål är givetvis att alla ska ha kul, känna sig säkra och må bra när de vistas på Höllvikens Tennisklubb. Samtidigt vill vi bedriva vår uppskattade och framgångsfulla träningsverksamhet precis som vi lyckats göra under hela våren/sommaren.

Covid-19 är fortfarande ett problem i samhället och vi vill med detta utskick påminna alla er som ingår i vår träningsverksamhet:


 • Vi vill först och främst påpeka att det är ytterst viktigt att stanna hemma om man har minsta lilla symptom (som passar in på Covid-19) eller känner sig hängig.
 • Om man lämnar eller hämtar barn på klubben får det endast vara en förälder som följer med. Vi rekommenderar att föräldrar lämnar och hämtar utanför klubben för att minska risken för spridning.

  Föräldrar/anhöriga ska så långt som möjligt undvika att vistas på anläggningen.
 • Extra viktigt för er som har barn som deltar på 5-7 år minitennis på tisdagar 18-19, fredagar 17-18 och söndagar 13-14 samt familjetennis tisdag 17-19.

  Försök att anlända och gå in i hallen precis innan timmen börjar så att onödiga köer/samlingar inte uppstår. Gå rakt in genom ytterdörren, rakt fram genom andra dörren och sväng av till höger mot tennisbanorna.

  Inga föräldrar får vara på tennisbanorna utan vi hänvisar er till att sprida ut er på våra läktare.

  Tränarna i minitennisen informerar alla föräldrar i samband med träning om att hålla avstånd på läktaren och rekommenderar dem att sitta på annan plats i hallen eller gå ut från anläggningen under träningen.

  Näten placeras även så långt ifrån varandra som möjligt utan att syftet med ”tennisbanan/linjer/etc” försvinner/försvåras.
 • Vi ber er respektera alla andra som befinner sig på klubben och hålla minst 2 meters avstånd.
 • Följa våra anvisningar om handtvätt/hygien som vi placerat ut i klubbens omklädningsrum och toaletter.
 • Tränare har rätt att skicka hem elever som inte är friska under förutsättning att föräldrar är där och kan hämta.
 • Tränare håller distans till alla elever och undviker fysisk kontakt.
 • Vi vädjar till alla medlemmar och besökare att byta om och duscha hemma om ni har möjlighet.
 • Städpersonal städar i hela hallen varje dag för att det ska vara extra rent.
 • Vänligen följ myndigheternas rekommendationer. Dessa följer vi dagligen och håller oss givetvis uppdaterade. Länkar finns nedan:

https://www.tennis.se/information-om-coronavirus/

https://www.rf.se/coronavirusetochidrottsrorelsen/

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/verksamheter/information-till-idrotts--och-traningsanlaggningar/


Har ni några frågor eller funderingar så tveka inte att kontakta oss: info@holltk.se


Vi tackar så hjärtligt för förståelse och hoppas på en ljusare framtid där vi alla kan vistas på vår anläggning utan restriktioner för att titta på/utöva sporten vi alla älskar.


Ha en fortsatt trevlig vecka,


Med vänliga hälsningar//
Höllvikens Tennisklubb

 

Priset sänkt på padel från och med idag!
2020-09-01 13:38
Hej alla padelentusiaster,

Från och med idag är priset sänkt på padel för medlemmar! 

Nya priserna är 180 kr per timme på vardagar kl 7-16 och 240 kr per timme på kvällar och helger.

In och boka och utnyttja det härliga vädret!

Trevlig vecka!
Träningschema klart för HT20/VT21
2020-08-25 18:02
Hej!


Träningsschemat för inomhussäsongen är nu klart och du finner det här: Träningschema HT20 - VT21 .xlsx »


Observera att schemat för 5-7 års träningsgrupper samt familjetennis ligger i ett separat dokument. Ni finner det här: Röd tennis gruppindelning 20202021 up.pdf »


Inför kommande termin har inte mindre än 483 unika personer anmält sig till vår träningsverksamhet. Det är ett väldigt glädjande besked och roliga nyheter för Höllvikens Tennisklubb. Vi är otroligt tacksamma för alla anmälningar och att just NI valt att träna hos oss!


Tränarteamet är otroligt laddade, inspirerade och redo för inomhussäsongen som startar onsdagen 2/9 och avslutas tisdagen 15/12. Efter juluppehållet startar vårterminens träningsverksamhet torsdagen 7/1 och avslutar torsdagen 27/5. För ytterligare information om uppehåll, lov och extra träningstillfällen hänvisar vi till flikarna överst på vår hemsida. Klicka på fliken ”Träning Höst & Vår” och därefter på den träningsgrupp som ni söker ytterligare info om.


Träningsschemat är bearbetat enligt de önskemål vi fått in via formulären och mail. Vi försöker givetvis skapa möjligheter för alla att uppnå era önskemål så bra det bara går.
Alla tränare har varit delaktiga i bearbetningsprocessen för att träningsgrupperna ska överensstämma med de önskemål vi erhållet men baseras även på vår tränarkunskap och erfarenhet om vilka grupper som kan bli riktigt riktigt bra!
Tänk på att schemat är ett levande/dynamiskt dokument och i ständig rörelse. Inget är skrivit i sten utan schemat är utformat för att passa er alla! Vi kommer alltid försöka vara flexibla och öppna för lösningar, så kontakta kalle@holltk.se vid frågor/funderingar.

Diverse viktig information gällande inomhussäsongen:

- då det är väldigt många deltagare i schemat så kan det vara lite svårt att finna sitt namn. Vänligen kolla igenom det noggrant för att finna alla era träningstillfällen.

- om du mot förmodan inte finner ditt namn så kan det bero på att du inte kommit med av någon anledning eller att det blivit fel. Vänligen maila då kalle@holltk.se

- OBS enligt rutin måste alla övriga synpunkter och gruppändringsförfrågningar gå via vårt formulär på hemsidan. Vi ber om ert tålamod i denna fråga och vi behandlar varje förfrågan i kronologisk ordning. Gruppändringsformuläret hittar ni via följande länk: http://www.holltk.se/form/?ID=130658
- om du missat att anmäla dig så gör detta omgående via ett formulär som du finner på vår hemsida. Vi bearbetar anmälan och ser om där finns en lämplig plats som är ledig.

- glöm inte att ta med en egen racket och tennisskor. Löparskor är ej tillåtna på våra banor.

- om du är uppsatt för spel på bana 4 eller 5 så är det på grus i tältet.

- alla ni som tränar minst två gånger/vecka är välkomna på klubbens gemensamma fysträning; klockan 18-19 på onsdagar med fokus på "hela kroppen". Fysträningen äger rum på bana 3. Vi rekommenderar att ni är 11 år eller äldre.

Mer info kring klubbens organisation och aktivitetsplan kommer under september.


Vi ses i hallen!
Höllvikens Tennisklubb

Information angående underhållsarbete av tältets banor + vi behöver er hjälp!
2020-08-14 21:49

Hej våra fantastiska medlemmar,

Hoppas ni har haft en härlig sommar!

Eftersom vi fortfarande har tältet/bubblan och vill att banorna ska vara i bra skick under hela säsongen krävs ett underhållsarbete där bana 4 och 5 stängs av f.r.o.m. nästa helg fram till säsongstarten inomhus 2 september.

Vi tycker givetvis detta är tråkigt att behöva stänga banorna och minimera möjligheterna för er att spela tennis. Mellan 27-28/8 pågår även nivåträningen från 15.00 och ofta fram till 20.00.
Vi beklagar givetvis detta och den minskade möjligheten att spela senare under dagen men vi gör detta för våra medlemmars skull så att vi har en anläggning med banor som håller året runt.
Vi hoppas ni har förståelse för detta och givetvis är inomhusbanorna spelbara för er om det inte regnar måndag-fredag under klubbträningen, då vi behöver gå in.
Vi tackar ödmjukast för er förståelse och hoppas på en härlig avslutning på sommaren samt en rolig ny säsong med inomhustennis!

Vi behöver er hjälp!
Med det sagt, hade vi behövt minst 10 frivilliga av er medlemmar som hjälper till med underhållsarbetet lördag 22/8, 9-13. Ju fler vi blir desto bättre! Det är inget avancerat arbete utan det som behövs göras är att rugga upp banorna och lägga ut mer grus. Detta arbete är betydligt angenämare än att ta ner och upp tältet som krävts vid tidigare tillfälle och vi i personalen/styrelsen hade uppskattat all hjälp vi kan få!

Om ni har möjlighet att hjälpa till så skicka gärna ett mail till kalle@holltk.se

Återigen är vi ledsna över att spelmöjligheterna minimeras men vi vill skapa goda förutsättningar för tennisspel resten av året för våra medlemmar som alltid står högst upp på vår priolista!

Vi önskar er en trevlig helg och god fortsättning på sommaren!


Med vänliga hälsningar//

Höllvikens Tennisklubb

Nivåträning återupptas - 17-28/8
2020-08-14 21:47
Nivåträningen återupptas 17-28/8.

Glöm inte att ni som spelade i nivåträningsgrupper i början av sommaren återupptar samma träning (samma grupper och tider gäller).

Mvh
Höllvikens TK


Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen
 
VÅR FACEBOOK
STRÄNGA RACKET
SPONSORER & SAMARBETSPARTNERS
ÖVRIGA LÄNKAR
VÄLJ HÖLLVIKENS TK SOM FAVORIT PÅ SVENSKA SPEL