Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Läger i danska Birkeröd

Birkerödslägret 2019


Nu har vi fått klart med våra vänner i Danmark om att få hålla läger i Birkeröd. Datumen för lägret är 31/5 – 2/6, det blir alltså en form av avslutning för
vårterminens träning.

Lägret riktar sig till spelare av alla nivåer i åldrarna 11-18 år (födda 2008-2001). Barn yngre än 11 är också välkomna, förutsatt att spelstyrka och mognad motsvarar kraven. 

Det kommer finnas förutsättningar för bra träning oavsett nivå. Flera av våra mest spelstarka tränare följer med och går in och sparrar vid behov. Precis som de senaste åren kommer vi åka tillsammans med Trelleborgs Tennisklubb. Vi vill understryka att vi välkomnar både spelare som spelar i tävlingsgrupp och de som spelar i träningsgrupp. 

Ett årligt inslag är att vi på lördagseftermiddagen beger oss till Bakken där barnen gruppvis utforskar nöjesparken. Ingen går ensam, men barnen går i grupper utan ledare, och ska tillsammans hålla reda på de samlingstider som vi jämnt fördelar under eftermiddagen.  Det är därför viktigt att de barn & ungdomar som anmäls till lägret är mogna för det ansvar som det innebär att klara denna gruppaktivitet. 

Förutom massor av tennis, fysträning och andra idrottsaktiviteter ingår även den klassiska mångkampen där barnen får chansen att visa sina dolda talanger och vinna fina priser! 

Kostnaden för lägret är 2395kr. I denna kostnad ingår all träning, mat, resor, ledare, bollar, banor etc. Allt utom mat & fickpengar på Bakken ingår.    

Vi kommer att åka med våra duktiga ledare; Andre Caesar, Anders Månsson, Hasse Göransson och Dag Gudmundsson (eventuellt Ervin Duratovic).  

Tider för dit- och hemresa återkommer vi med närmre avfärdsdatum.  

Sista anmälningsdagen till lägret är den 22:e april. Man anmäler via mail till fredrik@holltk.se 
 


 
VÅR FACEBOOK
ÖPPETTIDER & NYHETER TENNISHOP
STRÄNGA RACKET
BOKA BANA ONLINE
PLATSANNONS
SPONSORER & SAMARBETSPARTNERS
ÖVRIGA LÄNKAR
VÄLJ HÖLLVIKENS TK SOM FAVORIT PÅ SVENSKA SPEL