SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Höllvikens Tennisklubb
Upplägg matchligan 2021

Matchligan

Nu har det blivit hög tid för vårens Matchliga! Denna omgång är det endast klubbens juniorer som kan anmäla sig. Anmälan sker genom att skicka ett mail till andre@holltk.se senast den 18/2


Hur fungerar Matchligan?

Matchligan är en tävling som vi arrangerar inom klubben. Deltagarna delas in i grupper där alla möter alla en gång. Matcherna spelas på tid (en timme) där man spelar så många game man hinner. Slutresultatet kan alltså bli exempelvis 8–4, 10-9 eller 6-6. Man får två poäng för vinst och varsitt för oavgjort.


Vilken nivå riktar sig tävlingen till?

Matchligan är en perfekt tävling för dig som vanligtvis inte spelar så mycket matcher men tränar mycket och gillar tävlingsmoment. Det passar också de spelare som ännu inte börjat tävla ordentligt än men som har ambitioner att göra så. Matchligan riktar sig till de som har nått maxinivå (spel med grönprickig boll över hela banan) och äldre. Spelmässigt så bör man kunna sätta serven i rutan, hålla igång spel från baslinjen samt ha koll på poängräkning och dömning.


OBS! Eftersom inga vuxna är tillåtna att vara inne i hallen krävs det att barnet själv klarar av att vara i hallen och spela sina matcher utan hjälp från föräldrar. 

 

Matchtider

Datum och speltider för matcherna sätts av tävlingsledningen. Dessa matcher kommer läggas på fredag, lördag eller söndagseftermiddagar/kvällar.

Kostnad: 395 kr/spelperiod för medlem, 495 kr/period för icke medlem.

Mer ingående regler om hur Matchligan fungerar hittar ni på http://www.holltk.se/sida/?ID=129259


 
VÅR FACEBOOK
STRÄNGA RACKET
SPONSORER & SAMARBETSPARTNERS
ÖVRIGA LÄNKAR
VÄLJ HÖLLVIKENS TK SOM FAVORIT PÅ SVENSKA SPEL