SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Höllvikens Tennisklubb

Fysträning onsdagar VT23 - slut för säsongen (23-05-24)

Fysträningen genomförs på onsdagar 17-18.

Samling på läktaren ovanför bana 1-2.

 

Fysträningen är för de elever som tränar 2 eller fler gånger / vecka och/eller är född 2013 eller tidigare / har mognaden inne.

 

Fysträningen är föräldrafri.  

Varmt välkomna!

Nytt samarbete med ADV-X fitness - förbättra din tennis genom fysträning
  • Det går att testa gratis och bestämmer ni er för att börja prenumerera kostar 6 månader 399kr eller 12 månader 599kr. 100kr av totalsumman går tillbaka till klubben och vår juniorverksamhet! 

    Glöm inte att ni kan använda ert friskvårdsbidrag till att abonnera på ADV-X. 1 år kostar endast 599kr och 6 månader 399kr.

Vem är appen till för?
ADV-X är till för alla som vill utveckla sitt spel och sin fysik. Vi utgår från dina personliga mål och guidar dig i varje steg med hjälp av personligt anpassade träningsplaner.
 
Är ni bara till för elitspelare?
Våra träningsplaner anpassas efter varje person och lämpar sig därför lika bra för motionärer som för tävlingsspelare, oavsett ålder och spelnivå.
 
Hur vet jag att det funkar?
Vi har genomfört tusentals tester på tennisspelare och studerat sambandet mellan fysik och ranking. Denna kunskap ligger till grund för våra träningsplaner som är bevisat effektiva när det gäller förbättring av fysisk prestation över tid.
 
Hur ofta och länge behöver jag träna för att bli bättre på tennis?
Varje spelare är unik och hur ofta och länge du behöver träna beror på din spelnivå, vilka mål du har och hur mycket tid du kan spendera på din träning. Vi har däremot ett minimikrav på ett genomfört pass à 40 minuter i veckan, under 12 veckors tid.
 
Hur många träningsplaner och övningar finns det?
Varje enskild träningsplan har ett specifikt mål och består av 10-20 olika övningar, vilket gör det möjligt att skapa oändligt många varianter av träningsplaner. Planerna baseras på ett av våra sex huvudsakliga tennismål, däribland hårdare grundslag och serve. Sammantaget erbjuder vi över 300 olika övningar som är anpassade både för gym- och hemmamiljö.

Vad händer om jag inte hinner genomföra mitt pass eller vill byta mål och träningsplan?
Inga problem! Missar du ett pass så skjuter vi på det till nästa planerade tillfälle. Det finns inga begränsningar i hur många träningsplaner du kan skapa – vill du sätta upp ett nytt mål så skapar vi en ny träningsplan tillsammans.
 
VÅR FACEBOOK
STRÄNGA RACKET
SPONSORER & SAMARBETSPARTNERS
ÖVRIGA LÄNKAR
VÄLJ HÖLLVIKENS TK SOM FAVORIT PÅ SVENSKA SPEL