SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Höllvikens Tennisklubb

Sponsorer & Samarbetspartners
Som sponsor har bidrar du till ett aktivt föreningsliv för ungdomar i Vellinge kommun.

Höllvikens tennisklubb sprudlar av verksamhet och aktiverar alltifrån Höllvikens pensionärer till knattar.

 

Våra sponsorer & samarbetspartners är viktiga för klubben:
 
De bidrar till att vi kan hålla en levande & bred verksamhet. Som sponsor stödjer man bland annat ungdomars möjlighet att vara delaktig i ett hälsosamt föreningsliv, kultur, utveckling och engagemang i Vellinge kommun. Dessutom får du som sponsrar, beroende på sponsorpaket, möjlighet att visa dig och ditt stöd genom annonsering, skyltar och länkar till Höllvikens Tennisklubb som når ut till många. Ni når ut till alla klubbens medlemmar samt besökare och tävlande som kommer till våra aktiviteter.
 
Vi har olika sponsorpaket och även möjlighet till skräddarsydda lösningar. Vi kommer hålla våra sponsorer uppdaterade kring våra aktiviteter och nyheter genom bland annat ett sponsorbrev varje termin, samt via vår hemsida www.holltk.se

I menyn kan du läsa om vilka som sponsrar & samarbetar med oss just nu och vad vi erbjuder för sponsorpaket.
 
Vill du sponsra klubben via befintliga paket, eller hitta en annan lösning på ditt samarbete än det vi ger exempel på får du gärna kontakta någon av följande personer ur marknadskommittén:
  • Kalle Averfalk, kalle@holltk.se , 070-6171118 (klubb-och sportchef)
  • Stefan Olsson, 073-3560996 (ordförande)
 
VÅR FACEBOOK
STRÄNGA RACKET
SPONSORER & SAMARBETSPARTNERS
ÖVRIGA LÄNKAR
VÄLJ HÖLLVIKENS TK SOM FAVORIT PÅ SVENSKA SPEL