SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Höllvikens Tennisklubb


Om klubben
Höllvikens Tennisklubb grundades 1952 & har 8 banor samlade på en anläggning i tallskogen direkt vid vackra Kämpingestranden i Höllviken. Vår fina anläggning ligger nära både tätort, hav och naturen, vilket gör klubben unik. Vid vår anläggning erbjuds en fantastisk möjlighet för både barn och vuxna att utöva sitt intresse för tennis.
 
Hos oss finns också en unik möjlighet att umgås över åldersgränser och bedriva friskvård genom träning och tävling.
 
Höllvikens tennisklubb har en komplett anläggning, där själva aktivitetsområdena kompletteras med duschutrymmen och medlemsutrymmen.
 
Vi erbjuder:
  • 3 inomhusbanor hardcourt med GreenSet® underlag i Gyahallen
  • 2 nyanlagda grusbanor inomhus i vårt övertryckstält precis utanför Gyahallen.  
  • 3 nyanlagda grusbanor precis utanför Gyahallen

 

Ideell förening
Höllvikens Tennisklubb är en helt igenom ideell förening som är till för sina medlemmar och för alla inom vårt upptagningsområde som vill utöva och utveckla sitt intresse för tennis. En ideell förening bygger på medlemmarnas engagemang för att kunna överleva och utvecklas. Allt eventuellt överskott återinvesteras tillbaka in i klubben för att utveckla verksamheten och gagna klubbens medlemmar.
 
Boka bana klicka här
 
Höllvikens Tennisklubbs anläggning sjuder av aktiviteter under veckans alla sju dagar.
 
Verksamhetsberättelse 2019
 
VÅR FACEBOOK
STRÄNGA RACKET
SPONSORER & SAMARBETSPARTNERS
ÖVRIGA LÄNKAR
VÄLJ HÖLLVIKENS TK SOM FAVORIT PÅ SVENSKA SPEL