SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Höllvikens Tennisklubb

Nyhetsbrev augusti

Hej tennisvänner,

 

Hoppas alla har haft en härlig sommar och spelat mycket tennis! 😊

Sommaren på Höllvikens Tennisklubb har varit väldigt positiv. Vi genomförde Höllviksspelen med drygt 200 deltagare. Elitklasserna i sommartouren sändes även live via Sporteye vilket var första gången vi hade möjlighet att sända tävlingen!
Sommartennisen har spelats under alla veckor och det har varit massor av härlig aktivitet på anläggningen med sommartennis, strötimmes tennis och padel! Sista sommartenniskursen spelas klart denna veckan.
Restriktionerna har också successivt lättats upp vilket är positivt och underlättar arbetet med verksamheten. Vi får dock inte glömma att fortsätta ta ansvar, hålla avstånd, ha förståelse och samarbeta.

 

Vad händer i augusti?

HT21/VT22

Anmälningstiden för HT21/VT22 har gått ut. Arbetet med schemat har börjat och alla tränare kommer samarbeta för att skapa bästa möjliga grupper och tider. Eftersom skolan börjar först nästa vecka kommer vi få in schema då och genomföra massor av ändringar. Vänligen ha tålamod och invänta med schemafrågor tills vi publicerat det eller det närmar sig.
Schemat kommer publiceras senast 26/8.
Spelade man i träningsverksamheten under HT20/VT21 har man garanterat plats. Därefter tar vi in nyanmälningar och skapar grupper baserat på anmälningsunderlagen för att skapa så bra och roliga grupper som möjligt.
Höstterminen startar 2/9.
Vill ni läsa om de grupper vi erbjuder kan ni gå in på vår hemsida.  
Gå in på www.holltk.se – klicka på fliken ”Träning höst & vår” – klicka på gruppen/grupperna ni vill få mer information om.

Har ni några frågor vänligen kontakta kalle@holltk.se eller info@holltk.se.
Gäller frågorna minitennis vänligen kontakta andre@holltk.se
Gäller frågorna familjetennis vänligen kontakta ervin@holltk.se

 

Tennisens Dag
Den 21 augusti anordnas tennisens dag klockan 14:00 till 16:00 runt om i Sverige på olika tennisklubbar. Givetvis är Höllvikens Tk med för att inspirera, entusiasmera och sprida tennisens budskap. Vi vill att alla ska få chansen att testa på världens roligaste idrott - tennis!🤩🎾
Det är helt gratis och vi bjuder även på fika!
Arrangemanget sker även i samarbete med Hjärt- lungfonden och #tennishjärta. Höllvikens Tk har startat en insamling och de som vill kan skänka ett bidrag via Höllvikens Tennisklubbs insamling till Hjärt- lungfonden! Pengarna går till forskning för ett längre och friskare liv. 

Vill ni ge en gåva till Hjärt- lungfonden är ni hjärtligt välkomna att klicka på följande länk och ge ert bidrag: https://www.hjart-lungfonden.se/Egen-Insamling/insamling/02151595-2a0d-408a-8f13-0597e3897459/

Det är även möjligt att Swisha en gåva till 9091927 och ange 021515 som meddelande. Det kan ta upp till en dag innan gåvan visas. Som givare blir man anonym.

Sprid gärna ordet till alla vänner och bekanta som är nyfikna på tennis. Detta är en lysande chans att testa på tennis! (Se gärna bifogad affisch)

 

Missa inte!!!

Skapa medlemskap för 2021 (gäller per kalenderår)
Medlemskap krävs för att delta på terminsträningarna.
Fördelen med att skaffa ett medlemskap är att banpriset på både tennis och padel reduceras vid ströbokningar. Ni får även alla våra medlemsutskick och missar inga roliga aktiviteter som äger rum på Höllvikens Tennisklubb!

Medlemskap skapas via www.matchi.seeller genom att maila Denise via info@holltk.se

Medlemskap familj: 700kr
Medlemskap senior: 400
Medlemskap junior: 200kr


Hoppas alla har en trevlig vecka och får en härlig helg!

Snart är vi tillbaka på tennisbanan för att skapa glädje, gemenskap och utvecklande tennisträningar!


Höllvikens Tennisklubb
”Klubben för dig som gillar tennis och spelar med glädje”.
Tillgänglighet, gemenskap, kvalité & tävlingsanda.


Kalle Averfalk
Klubb- och sportchef
Höllvikens Tennisklubb
Kalle@holltk.se
040-455071

Nyhetsbrev juli

Juni har levererat både bra väder och mycket tennis på Höllvikens Tennisklubb! Det har varit en härlig energi på klubben med sommartennisen som startade 14 juni, strötimmesbokningar, seriespel under helgerna och padelbanan bidrar också med extra aktivitet på klubben. Vi genomförde också ”All in camp” för spelare födda 2011 och tidigare. Det blev en magisk sammanslutning med grym träning och massor av tennisglädje. Intensiv dagstennis för vuxna blev en stor succé och sista träningen genomfördes 11 juni.
Restriktionerna lättas också upp successivt vilket är väldigt positivt, men vi fortsätter hålla garden uppe och följa myndigheternas och Vellinge kommuns restriktioner. Senast 1/7 uppdaterades restriktioner och allmänna råd till föreningar (läs längre ned i texten vad som gäller för oss i föreningen).

Vad händer i juli?

Sommartennis
Sommartennisen fortsätter fram till 2/7 med tennisläger 3 och Nio dagars tennis. Därefter är det en paus av sommartennisen fram till måndagen 19 julidå den återupptas i form av Tio dagars tennis 1 (19/7-30/7).
Sista kursen på sommartennisen är Tio dagars tennis 2 som genomförs 2/8 – 13/8.

Det har varit riktigt roligt att se alla tennisentusiaster som spelat vår sommartennis och det är fantastiskt med den energin alla bidragit med. Tränare, deltagare och alla involverade har gjort ett toppenjobb! Vi vill rikta ett stort tack till Mikael och Ulrika Örnbåge som driver ”Tenniskjollan” som levererar goda luncher till våra sommartennisdeltagare och bidrar med en riktigt härlig stämning på klubben!


Höllviksspelen och Höllviksspelen Sommartour
Snart är det äntligen dags för årets upplaga av Höllviksspelen!
Tävlingen genomförs måndagen 5/7 – lördagen 17/7.
Sommartouren/Elitklassen genomförs tisdagen 13/7 – fredagen 16/7.

 

Nyhet: Matcherna kommer gå att se live via www.sporteye.se. Hela sommartouren kommer sändas och vi hoppas även kunna sända de vanliga klasserna.

Under Höllviksspelen kommer banorna vara uppbokade men vi kommer släppa banorna i Matchi så fort vi ser att vi inte behöver dem. Det kommer troligtvis uppdateras under den aktuella dagen så håll er uppdatera via www.matchi.se eller deras app.


Sommar – information
Efter Höllviksspelen är färdigspelat återupptas som sagt sommartennisen. Bana 1 är öppen för ströbokning alla dagar i veckan och under helgerna är alla banor bokningsbara.  

Nyhet:
Ni har väl inte missat att vi öppnat upp 12.00-13.00 på samtliga banor. Där ligger normalt sätt banskötsel som lagts på annan tid och så länge. Vänligen vattna banan lite innan/efter spel vid varmt/torrt väder! 😊

 

Covid-19 aktuellt (senast uppdatering 1/7)
Vellinge kommun tillåter i nuläget medlemmar att boka banor inomhus vid behov eller gå in och spela om det regnar ute (baserat på att det finns lediga banor inomhus).
Observera att Vellinge kommun inte öppnat Gyahallen för allmänheten än, enbart medlemmar.

Folkhälsomyndighetens nationella föreskrifter och allmänna råd  gäller sedan 14 december i hela landet.

Fr.o.m. 1 juli har allmänna råd riktade till idrottsföreningar upphört att gälla. De allmänna råden om att hålla avstånd och att undvika trängsel finns kvar. Var och en har ett ansvar för att skydda sig själv och andra mot smittspridning, och verksamheter ska vidta lämpliga åtgärder för att undvika smittspridning

Det är tillåtet för alla att delta i tränings-, tävlings- och lägerverksamhet. Vid tävlingar ska arrangörer och deltagare följa Svenska Tennisförbundets anvisningar för tävlingsverksamhet m.a.a. covid-19. 

Vi på Höllviken har och kommer fortsätta ta vårt ansvar som förening för allas trygghet. Vi kommer fortsätta vara noggranna och följa de maxantalet som gäller enligt pandemilagen, också ta hänsyn till Folkhälsomyndighetens föreskrifter och nationella allmänna råd om allas ansvar att förhindra smitta. 
Vi ber alla våra besökare att visa hänsyn till andra och följa folkhälsomyndighetens föreskrifter och nationella allmänna råd om allas ansvar att förhindra smitta.
Detta gäller för tennisen: https://www.tennis.se/information-om-coronavirus/#pandemilagen


Inför HT21 - Matchi och höstens anmälningsgrupper
Anmälan för HT21/VT22 är öppen sen några veckor tillbaka. Ni skickar in er anmälan via www.matchi.se under Höllvikens Tennisklubbs profil. Lättast är om ni går in via datorn och inte mobilappen.
Anmälan är öppen för HT21 olika träningsgrupper och sista anmälningsdatum är 8 augusti. 

All information finner ni på hemsidan under respektive grupp.
Gå in på www.holltk.se – klicka på fliken ”Träning höst & vår” – och läs om de olika grupperna som vi erbjuder.

Därefter genomför ni anmälningsformuläret via Matchi
och skickar in (där finns även väsentlig information).
OBS!
Vi tar inte emot önskemål eller anmälningar via mail eller telefon.  

Har ni några frågor vänligen kontakta kalle@holltk.se eller info@holltk.se.


Missa inte!!!

Wimbledon
Höllvikenfostrade André Göransson är i tredje omgången i dubbel i årets upplaga av Wimbledon! Tillsammans med Casper Ruud har de gjort två riktigt bra matcher. På måndag 15.30 spelar de sin tredje omgång mot Jaume Munar och Cameron Norrie. Stort lycka till från alla på Höllvikens TK!!

 

Skapa medlemskap för 2021 (gäller per kalenderår)
Det krävs för att delta på terminsträningarna eller för att få spela inomhus i Gyahallen. Fördelen med att skaffa ett medlemskap är att banpriset på både tennis och padel reduceras vid ströbokningar.
En annan fördel är att ni kan boka banor inomhus eller spela inomhus vid regn. Bokar ni bana utomhus och det börjar regna får ni inte flytta inomhus om där finns en ledig bana då ni räknas till "allmänheten". Det är Vellinge Kommuns regler baserat på myndigheternas restriktioner.
Medlemskap skapas via www.matchi.seeller genom att maila Denise via info@holltk.se

Medlemskap familj: 700kr
Medlemskap senior: 400
Medlemskap junior: 200k

Hoppas alla har fått en härlig start på sommaren och har möjlighet att spela riktigt mycket tennis!
Ni är varmt välkomna till Höllvikens Tennisklubb för att spela både tennis och padel.

 

Hoppas vi ses på anläggningen under sommaren!


Varma sommarhälsningar//

Kalle Averfalk
Klubb- och sportchef
Höllvikens Tennisklubb
Kalle@holltk.se
040-455071

Nyhetsbrev juni

Nyhetsbrev Juni

Maj blev en riktigt bra månad med många positiva besked och roliga aktiviteter. Nu blickar vi framåt mot juni och en härlig start på sommaren!

I maj genomfördes zonkvalet för Elite Hotels Next Generation i Höllviken. Vi hade många spelare som representerade Höllvikens TK som gjorde väldigt bra insatser, fick värdefulla erfarenheter och inte minst fick möjligheten att tävla igen! Totalt deltog 92 deltagare och 2 spelare från Höllviken har tagit sig vidare till regionsfinalerna i Jönköping. Vi önskar stort lycka till inför Jönköping till Tim Malmqvist och Dante Walldén.

För vuxna genomförde vi kompensationsträning 15-16 maj som blev väldigt uppskattat! Vi har även fortsatt med intensiv dagsträning för vuxna som pågår fram tills 11 juni.
Nivåträningen för tävlingsspelarna har fortsatt och de förbereder sig på bästa sätt för sommarens tävlingar. Alla träningsgrupper har också fortsatt och avslutas 6/6.


Vad händer i Juni?

Gyahallen öppen för banbokning för vuxna (medlemskap krävs)
Idrottshallar öppnar för organiserad träningsverksamhet för alla åldrar. Ströbokning och abonnemang inomhus, tillåtet för medlemmar.
Vellinge kommun har gått ut med informationen att organiserad träningsverksamhet för alla åldrar öppnar upp. Det är väldigt efterlängtat och positivt, nu går det i rätt riktning! Viktigt är att vi fortsätter följa pandemilagen och FHM:S nationella råd för att förebygga smittspridning.

Vad innebär detta?
1. Det innebär att sommartennisen kan genomföras som planerat. Vid eventuellt regn kan vi flytta in alla grupper på inomhusbanorna utan problem.
2. Att höstterminens grupper kommer kunna spela som vanligt om ingenting förändras.
3. Att medlemmar kan boka inomhusbanor och eventuellt flytta in sin timme vid regn med förutsättning att det finns en ledig inomhusbana.


Sista träningsdagarna på terminen denna veckan (vecka 22 – 6/6)


Träningsgrupper:

Denna veckan är sista veckan på terminen för alla träningsgrupper och tävlingsgruppen 7-9 år. Sista träningsdag är söndagen 6/6

Tävlingsgrupper
Ni som spelar i tävlingsgrupper kommer fortsätta till 11/6 med nivåträningen.

”All in camp” i Höllviken
Till helgen 5-6 juni anordnas ett läger på hemmaplan för våra juniorer. Lägret ersätter Birkerödslägret som klubben arrangerar varje år men som tyvärr uteblev i år. Totalt är 20 spelare anmälda och det kommer bli ett fartfyllt, inspirerande och framför allt roligt läger!

Intensiv dagstennis (vuxna)
Intensiv dagstennis för vuxna kommer fortsätta på onsdagar, torsdagar och fredagar fram till 11 juni. Anmälan sker via Matchi.
Kommande datum är:
4 juni 11-12
9 juni 13-14
10 juni 11-12
11 juni 11-12

Sommartennis – Tio dagar tennis 1 och 2
Anmälan är fortfarande öppen för Tio dagar tennis 1 och tio dagar tennis 2!
Tio dagar tennis 1 spelas 19/7 - 30/7.
Tio dagar tennis 2 spelas 2/8 – 13/8.  
Anmälan är stängd för övriga läger.

Har ni några frågor om sommartennisen kontaktar ni andre@holltk.se

 

Matchi och höstens anmälningsgrupper
Anmälan för HT21/VT22 är öppen. Ni skickar in er anmälan via www.matchi.seunder Höllvikens Tennisklubbs profil. Lättast är om ni går in via datorn och inte mobilappen.

OBS! Tidigare har all information om de olika grupperna legat på Matchi. Men får att göra det mer överskådligt ligger all information på hemsidan under respektive grupp. Gå in på www.holltk.se – klicka på fliken ”Träning höst & vår” – och läs om de olika grupperna som vi erbjuder.
Därefter genomför ni anmälningsformuläret via Matchi och skickar in (där finns även väsentlig information).
Har ni några frågor vänligen kontakta kalle@holltk.se eller info@holltk.se.

 

Missa inte!!!

Skapa medlemskap för 2021 (gäller per kalenderår)
Det krävs för att delta på terminsträningarna. Fördelen med att skaffa ett medlemskap är att banpriset på både tennis och padel reduceras vid ströbokningar.
En annan fördel är att ni kan boka banor inomhus eller spela inomhus vid regn. Bokar ni bana utomhus och det börjar regna får ni inte flytta inomhus om där finns en ledig bana då ni räknas till "allmänheten". Det är Vellinge Kommuns regler.
Medlemskap skapas via www.matchi.seeller genom att maila Denise via info@holltk.se

Anmälan till Höllviksspelen 2021!
All info och anmälan hittar ni genom att klicka på följande länk: https://svtf.tournamentsoftware.com/tournament/FCD97E53-02EB-461C-8FE8-7B14814D786E
Se gärna vår affisch som är bifogad i detta mail!

 
Ha en trevlig torsdag, kommande helg och en härlig start på sommaren!

Hoppas vi ses på anläggningen under sommaren!

Med vänlig hälsning//
Kalle Averfalk
Klubb- och sportchef
Höllvikens Tennisklubb

 
Nyhetsbrev maj 2021

Efter en kort återblick till april månad kan jag konstatera att många nya aktiviteter genomfördes och vi tar med oss många positiva händelser in i maj!

Vi arrangerade påsktennis som fick väldigt många anmälningar, nytt rekord igen! Nytt för i år var att vi även anordnade minitennis under påsken vilket blev mycket lyckat!
Vi arrangerade också midi- och maximatchimatcher vilket även det var nytt för i år. Det var en introduktion för matchspel/regler för våra yngre spelare som vi tyckte var väldigt positivt och roligt!
Matchligan startade upp och både gruppspel och slutspel har färdigspelats! Nytt för i år är att vi startade upp två matchligor där en var för tävlingsspelare.

Tisdagen 6 april genomförde Höllvikens TK sitt digitala årsmöte. Många medlemmar valde att delta vilket är otroligt kul! Stort tack till alla er som engagerade sig! Lisa Williams och Jim Håkansson lämnade sina styrelseuppdrag och vi tackar dem för deras fina insatser under deras tid i styrelsen. Nya styrelsemedlemmar blev Maria Ackell och Olinus Olsson som kommer passa in perfekt i nuvarande styrelse.

Vi öppnade upp utebanorna 26/4 som var tidigare än planerat. Givetvis var det ett primärt mål vi hade i början på våren för att även vuxna ska få möjligheten att spela. Banorna är i bra skick för att vara så tidigt på säsongen och jag ber alla läsa ordningsreglerna på vår hemsida under fliken ”Grusbanorna” så vi kan hålla banorna i bra skick hela säsongen😊.
Inomhusspel är fortfarande förbjudet för vuxna (2001 eller äldre) vilket Vellinge Kommun har beslutat om.
För senaste info om Covid-19 och idrottsrörelsen/tennisen besök:
https://www.rf.se/coronavirusetochidrottsrorelsen/
https://www.tennis.se/information-om-coronavirus/

 

Vi startade upp ”Partner Of The Week” där vi presenterar våra sponsorer/samarbetspartners. Ni hittar företagen och deras presentationer på våra sociala medier eller på hemsidan under fliken ”Sponsorer och samarbetspartners”

 

Vad händer i maj?

 • Next Generation Cup Zonspel i Höllviken
  Traditionsenligt arrangeras Next Generation zonspel på Höllvikens Tennisklubb. Tävlingen är framflyttad till 20-23 maj 2021. Vi inväntar fortfarande besked från Svenska Tennisförbundet om vi kan genomföra tävlingen.
 • Kompensationsträning vuxna 15-16 maj (ingick i träningsgrupper HT20)
  Ni som spelade i vår vuxenverksamhet under HT20 har möjlighet att anmäla er till kompensationsträning 15-16 maj. Då kommer vi försöka få in flera timmar för er på ett bra sätt med roliga träningspass. All info samt anmälan finner ni via Match.se under Höllvikens TK:s profil.
 • Intensiv dagsträning (alla vuxna)
  Intensiv dagsträning för vuxna som är medlemmar eller spelar i vår vuxenverksamhet. Vi skapar dessa extratillfälle för att ge er tränarledda träningspass men olika teman! Det kommer vara intensiva och roliga träningspass som innehåller teknikträning, matchspel och olika spelövningar som anpassas efter spelnivåer och antal deltagare. Detta genomförs på onsdagar, torsdagar och fredagar. Ta chansen redan imorgon!
  All info samt anmälan finner ni via Match.se under Höllvikens TK:s profil.
 • Tävlingsrestriktioner och seriespel
  Det har skett vissa lättnader på tävlingsfronten men med de nya restriktionerna är det i svårt att genomföra tävlingar. Seriespelet ska startas upp under maj månad och vi inväntar information och förhållningsregler från Svensk Tennis Syd. Alla tävlingsspelare i klubben informeras givetvis när Tennis Syd uppdaterat oss.
  Läs gärna mer på följande länk: https://www.tennis.se/information-om-coronavirus/#verksamhet
 • Städdag inför Next Generation
  Traditionsenligt kommer vi arrangera en städdag på klubben inför Next Generation. Tillsammans med Green Landscaping på kommunen ska vi göra anläggningen så fin som möjligt inför sommaren. Vi hoppas givetvis att så många medlemmar som möjligt vill hjälpa till😊 Mer info kommer skickas ut angående denna dag.  

Missa inte!!

 • Skapa medlemskap för 2021.
  Det krävs för att delta på kompensationsträningen, intensiv dagsträning för vuxna eller för att boka banor till billigare pris.
  Medlemskap skapas via Matchi eller genom att maila Denise via info@holltk.se
 • Anmälan till sommartennis
  Ta chansen innan kurserna fylls upp! Ni hittar all info på vår hemsida under fliken "Träning Sommar". Har ni några frågor om sommartennisen kontaktar ni andre@holltk.se
  Tennisläger 1 är redan fyllt så ta chansen att skicka in er anmälan för tennisläger 2 och 3, 10 dagars tennis, 9 dagars tennis eller teknikskolan!
 • Birkerödslägret flyttat till hemmaplan 4-6 juni!
  Eftersom vi inte kunde åka iväg på det årliga Birkerödslägret kommer vi anordna det på hemmaplan istället på ett kul och inspirerande sätt för våra juniorspelare!
  Lägret kommer arrangeras 4-6 juni och tränarstaben är på plats!
  Håll utkik för mer info inom kort!
 • Parkeringen utanför tennisen
  Glöm inte bort att betala för parkeringen när ni parkerar utanför tennisen/Gyahallen om ni står där längre än 1h.
  Betalningen gäller från och med maj - 30 september!
  Står ni parkerade i en timme eller mindre kan ni trycka ut en gratisbiljett utan att behöva betala.
  Tänk även på att det är förbjudet att parkera på sidan där kiosken/tennisbanorna ligger då anställd a på klubben och Green Landscaping behöver dessa platser.
 • Följa oss på sociala medier!
  Instagram: hollvikenstennisklubb
  Facebook: Höllvikens Tennisklubb


***
Bli sponsor till Höllviken Tennisklubb - få “Spelpott” för tennis & padel på Matchi.
Höllvikens Tennisklubb är en ideell förening och är delvis beroende av företag som sponsrar vår förening. Nu kan ditt företag enkelt också bli sponsor - och få en “spelpott” på Matchi som du kan använda för bokningar av både tennisbana och padelbana på klubben. Läs mer och teckna sponsorpaket på: http://www.holltk.se/sida/?ID=130664
***

Ha en fortsatt trevlig vecka så hoppas jag vi ses på tennisen!
Nästa vecka ska det bli bättre väder och vad passar bättre än lite tennis på våra fina grusbanor eller padelspel på vår utomhusbana!

 

Med vänliga hälsningar//
Kalle Averfalk
Klubb- och sportchef
Höllvikens Tennisklubb

 

Nyhetsbrev Mars/april 2021

Trots rådande situation i samhället och alla restriktioner är det mycket positivt som händer på klubben och många aktiviteter som ska genomföras. Dock med respekt för allas hälsa inom de ramar som de nationella råden betonar och pandemilagen kräver.
Jag valt att samla all information i detta utskick så det blir tydligt för alla er medlemmar.
Jag kommer fortsätta skicka ut liknade nyhetsbrev varje månad så ni kan följa verksamheten på ett kontinuerligt sätt och inte missa vad som händer och vad vi erbjuder för aktiviteter.

Vad händer framöver?
Mycket spännande är på gång! Längre ned i texten kan ni läsa om vad som händer på de olika fronterna; Tennis, padel och övrig verksamhet.

Tennis

Påsktennis - Närmst på agendan är vår populära Påsktennis som arrangeras 29 april - 1 mars. Anmälan är öppen för alla födda 2002 eller senare inklusive minitennis och görs via vår hemsida. Anmälan går ut måndag 22 mars.
Läs mer på hemsidan under fliken "Aktiviteter & läger". Har ni några frågor om påsktennisen kontaktar ni axel@holltk.se
 
Miditävling - Vi anordnar en IF SO TOUR Miditävling (orange boll) onsdag 31 mars 15.00-18.00 (om Svenska Tennisförbundet öppnar upp tävlingarna igen). Vi har fortfarande platser öppna! Vill ni anmäla era barn gör ni det till andre@holltk.se. Krav på att delta är att kunna sätta in serven i rutan få över bollen några gånger över nät.
Är man anmäld och kommit med har man även rätt till att delta på en matchförberedande matchskola på söndagen 10-12 (om tävlingen blir av). Om tävlingen inte blir av genomförs matcherna/poängspelet ändå på onsdagen (utan söndagens matchskola).

Maximatcher - Vi anordnar Maxi matcher (grön boll) torsdagen 1 april 15.00-18.00 för spelare födda 2009-2012. Vanligtvis åker vi till Lomma-Bjärreds TK men restriktionerna gjorde att vi tränare inte kunde vara på plats. Därför anordnar vi matcher för våra egna spelare och ger dem möjligheten att träna matchspel, coachas och få en rolig upplevelse. Vi har skickat ut ett mail till de spelare som matcherna gäller och har ni några frågor kontaktar ni ervin@holltk.se 

Next Generation Cup Zonspel i Höllviken - Traditionsenligt arrangeras Next Generation Cup zonspel på Höllvikens Tennisklubb. Oavsett om zonspelet spelas eller ej beroende på tävlingsrestriktionerna bör man anmäla sig om man vill kvalificera sig till regionsslutspelet (Tennis Syd har reservplan redo).
2021-års tävlingsdatum hos oss i Höllviken är 13-16 maj.
Klasser: 9år, 11 A & B, 13 och 15.
Sista anmälningsdatum 23 april 23.59.
Anmälan och info: https://svtf.tournamentsoftware.com/tournament/AC7CE6C1-F867-4690-926A-7A55A814BA46

Sommartennis

- Vi har öppnat upp anmälan för våra populära sommartenniskurser för både vuxna och barn.

 

Ta chansen innan kurserna fylls upp! Ni hittar all info på vår hemsida under fliken "Träning Sommar". Har ni några frågor om sommartennisen kontaktar ni

 
 
Matchligan

- Vi har startat upp vårens matchligor! Denna gången har vi utökat det till två ligor! En matchliga för tävlingsjuniorer och en matchliga för de som inte tävlar lika frekvent men gillar poängspel. Matchligan spelas i nuläget för juniorer födda 2002 - 2012. Ni hittar alla info under fliken "Seriespel och tävlingar". Har ni några frågor om matchligan kontaktar ni

Matcherna spelas mellan spelare som träffas under veckorna under den vanliga terminsträningen och inga längre resor krävs.

 
 
Vuxenverksamhet och restriktioner

- I nuläget är ju tyvärr vuxenverksamheten pausad pga. Covid-19. Vellinge kommun äger vår hall och har beslutsrätt.

 

Vår för en kontinuerlig dialog med dem för att få öppna upp ytterligare. 

 

Regeringen meddelade igår att rekommendationen om att stänga ”icke nödvändig” verksamhet som bedrivs av stat/region/kommun förlängs till den

1 april

– men med undantag för barn och unga födda 2002 och senare. För dessa får, och bör, idrottsverksamhet i kommunala anläggningar bedrivas.

 

För senaste info besök:

 
 
 
Utomhusbanorna

kommer öppnas upp så tidigt som möjligt i år. Givetvis måste vi ha vädret med oss så vi hoppas på varmare dagar och mycket sol framöver. Green Landscaping har precis startat banunderhållet med att bränna ogräs. Nästa steg blir rensning och se över bevattningssystem innan banorna ska sättas. Under sommaren hoppas vi naturligtvis att möjligheterna förbättras precis som förra året! Inget specifikt datum har satts än men Green Landscaping ska göra sitt yttersta för att få klart banorna så tidigt som möjligt.

 

 


Padel

Matchliga & Lunchpadel startas upp!
På måndag öppnar vi upp anmälan för matchligan i padel och lunchpadel! Gäller vuxna och barn senast födda 2006 som är medlemmar i klubben (ni kan bli medlemmar när ni vill). Lunchpadel riktar sig till vuxna utövare. 
All information kommer publiceras på måndag 22 mars samtidigt som vi öppnar upp anmälan.
Anmälan kommer vara möjlig för er som är medlemmar och bor i närområdet så vi minimerar resor med långa avstånd och att personer från olika städer träffas i i onödan. 
STAY TUNED!

Ströbokning - Banbokningen är öppen och tidslängden på bokade padeltider har ändrats från 1h till 1,5h.
Vi fick in en del önskemål om att förlänga bokningstiden och givetvis tar vi till oss era önskemål och försöker uppnå dessa på bästa tänkbara sätt!

Aktivitetsplan 2021

- Den preliminära aktivitetsplanen för 2021 är publicerad på hemsidan under fliken "Aktiviteter & Läger".

 

Aktivitetsplanen 2021 är ett levande dokument som kommer uppdateras månatligen. Anpassning, flexibilitet och förståelse är nyckelord i planeringsarbetet 2021 p.g.a. samhällssituationen.

 

Årsmöte - Tisdagen 6 april klockan 19.00 är det dags för Höllvikens TK:s digitala årsmöte via plattformen Teams.
Alla ni som är medlemmar i Höllvikens Tennisklubb är varmt välkomna att delta på årsmötet. Allt ni behöver göra är att skicka ett mail till kalle@holltk.se med ert namn och den e-mailadress ni vill få inbjudningslänken till. Anmälan sker senast torsdagen 1 april.
Inbjudningslänken och samtliga dokument för årsmötet skickas till er några dagar före mötet.
Medlem som önskar få fråga (motion) behandlad på årsmötet ska meddela denna skriftligt till styrelsen senast tisdag 30/3.


Nu önskar jag er alla en fortsatt trevlig fredag och en riktigt härlig helg!

Med vänlig hälsning//
Kalle Averfalk
Klubb- och sportchef
Höllvikens Tennisklubb
kalle@holltk.se

 
VÅR FACEBOOK
STRÄNGA RACKET
SPONSORER & SAMARBETSPARTNERS
ÖVRIGA LÄNKAR
VÄLJ HÖLLVIKENS TK SOM FAVORIT PÅ SVENSKA SPEL