SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Höllvikens Tennisklubb

Vision och Kärnvärden

Idé/Vision:

”Höllvikens tennisklubb ska vara och upplevas som en modern och framgångsrik tennisklubb där alla är välkomna, där alla har lika värde, och där alla ges förutsättningar att lyckas.”
Kärnvärden:


  • Tillgänglighet

  • Gemenskap

  • Kvalité

  • Tävlingsanda


 Beskrivning av kärnvärden:


 Tillgänglighet – Höllvikens Tennisklubb representerar tennis för alla. Vi välkomnar alla oavsett ålder, kön och nivå. Klubben har en skyldighet att se varje barn och vuxen medlem. Syftet med vår verksamhet ska vara att på ett ansvarsfullt och långsiktigt sätt hjälpa varje deltagare med vägledning och utbildning inom tennisen, såväl på motions- som tävlingsnivå. Klubbens anläggning ska upplevas som välkomnande, lättillgänglig och modern.


Gemenskap – Höllvikens Tennisklubb ska lägga stor vikt vid klubbkänsla och trivsel. Alla människors lika värde ska genomsyra hela verksamheten. Klubben ska ha en vi-känsla som gäller alla klubbens medlemmar och lag, oavsett ålder, nivå, kön eller roll i klubben.


 Kvalité All verksamhet som bedrivs i Höllvikens Tennisklubbs regi ska vara av högsta kvalité och i ständig utveckling. Detta innefattar anställd personal, träningsverksamhet, arrangemang, tävlingar och anläggning. Det innebär även att klubben har ett ansvar att säkerställa detta kärnvärde idag och i framtiden.


Tävlingsanda - I Höllvikens tennisklubb ska man kunna få möjlighet till den utbildning och de verktyg som krävs för att kunna nå sin fulla potential. Det ska finnas en tydlig tävlingslinje i klubben där man  redan från väldigt unga år kan välja att tävla och anpassa sin träning efter sin ambition. Höllvikens Tennisklubb ska upprätthålla sin tradition som framgångsrik tennisklubb och ska sträva efter att ha högt presterande representationslag på både herr- och damsidan.


 
VÅR FACEBOOK
STRÄNGA RACKET
SPONSORER & SAMARBETSPARTNERS
ÖVRIGA LÄNKAR
VÄLJ HÖLLVIKENS TK SOM FAVORIT PÅ SVENSKA SPEL