SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Höllvikens Tennisklubb
Karlskronavakan 2023 - Tävlingsresa med klubben

Karlskronavakan (tävlingsresa)

 

Den 24-26 mars går Karlskronavakan, en tävling som spelas dygnet-runt!

Vi från Höllvikens Tennisklubb brukar åka upp ett tjugotal juniorer med ledare och ha tre roliga dagar OCH nätter på Telenor Arena. Vi bor enkelt på luftmadrasser och i sovsäckar som var och en tar med sig själv. Vi lär oss tillsammans om eget ansvar, där det gäller för varje spelare att själv hålla reda på spel-, sömn- och mat-tider. Vi ledare hjälper givetvis till med detta, och fungerar som ett stöd både av och på banan. Ledare från klubben kommer vara André Caesar, Ervin Duratovic. Beroende på deltagarantal kan det tillkomma en tredje ledare.

 

Kostnaden för hela helgen är 1595kr, och då ingår transport, logi, ledare och frukost. Övriga måltider kan inhandlas på klubben för rimliga priser. Anmälningsavgiften tillkommer, och betalas direkt till Karlskrona TK i samband med anmälan. Lägret riktar sig framförallt till  juniorer med tidigare tävlingsvana. Tävlingen är ingen elit-tävling, men håller medelgod klass.

 

Åldersklasserna i tävlingen kan ni se på länken nedan - ni måste anmäla er själva!

Vi har ingen uttryckt yngsta åldersgräns för att följa med, men vår rekommendation är att man som yngst ska vara född -12. Barnet ska vara moget att åka iväg med ledare och utan förälder på plats.

Anmälningstiden till tävlingen går ut den 13/3, men vi skulle vilja ha anmälan till oss via mail senast  den 6/3.

Anmälan via Matchi: https://www.matchi.se/forms/OX5fajRmJUn05bao92yx

 

Man anmäler BÅDE till oss och till Karlskrona, dit anmälan sker via tävlingssidan:

https://svtf.tournamentsoftware.com/tournament/CBDD3F38-4FE4-4898-8AA1-8CA679ED3ED7

 

Avanmälan senast 13/3 vid förhinder.

 

 

Hoppas du hänger med på resan! :)

 
VÅR FACEBOOK
STRÄNGA RACKET
SPONSORER & SAMARBETSPARTNERS
ÖVRIGA LÄNKAR
VÄLJ HÖLLVIKENS TK SOM FAVORIT PÅ SVENSKA SPEL