SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Höllvikens Tennisklubb

Svenska Tennisförbundet förändrar nuvarande seriespel (F.r.om. maj 2021)

Svenska Tennisförbundet har presenterat och vidareutvecklat nytt seriespel (Svenska Tennisligan) som kommer att gälla från 1 Maj när utomhussäsongen börjar. 


Länken till Svenska Tennisligan:
https://www.tennis.se/seriespel/svenska-tennisligan/


De har kommit med ett nytt seriespelssystem för vissa klasser som är: flickor/pojkar 11 år, flickor/pojkar 13 A och B, flickor/pojkar 15 och flickor/pojkar 18.

De gamla seriespel gäller inte från och med 1 Maj.

Ni kan läsa ännu mer angående Svenska Tennisligan på den här länken:

https://www.tennis.se/tavlingar/regler-bestammelser/

När ni har öppnat länken så ska ni scrolla nedåt och då kommer ni se "Bestämmelser Svenska Tennisligan (startar utomhus 2021)" där ska ni trycka på den blåmarkerade texten.

Om ni har frågor angående de nya seriespel så kan ni höra av er till Ervin via email: ervin@holltk.se


Laguttagningar för seriespel


Laguttagningar

Längre ner på sidan finner du laguttagningarna för inomhussäsongen. Tyvärr har vi inte utrymme att få med alla som vill spela men jag har övriga som reserver i olika lag och kontaktar er om en plats skulle uppstå.

Om du önskar vara med i ett lag men inte är med i något lag enligt nedan så maila gärna en intresseanmälan till undertecknad på ervin@holltk.se   

OBS! Om man är uppsatt som spelare i ett lag, men INTE önskar deltaga är det också viktigt om man hör av sig redan nu, så kan vi göra justeringar.

OBS! Om en spelare spelar seriematcher så måste man skapa licensnummer för att man ska kunna lägga in resultat efter spelad match.

Länken för registrering:

https://svtf.tournamentsoftware.com/member/createorganizationaccount.aspx?id=4E4036D1-F17D-4DF4-A86A-006931A9A08A

 

Vi har gått igenom alla lagen noggrant, men ibland händer det att vi missar något ändå. Märker ni och tror det blivit något fel går det bra att höra av sig så tittar vi på detta.

Som vanligt gäller premissen att alla ska få spela ungefär lika mycket, och även en jämn fördelning mellan hemmamatcher och bortamatcher eftersträvas.  Vid deltagandet i tennis syds serier kommer laget och glädjen i första rummet, och därför vill vi gärna att man försöker vara så många som möjligt vid varje matchtillfälle. När det gäller Svenska Tennisserien så är det bästa laget som gäller.

Kriterier för seriespel

Kriterier:

Om en spelare är med i ett serielag så måste man spela minst tre matcher (inkluderat singel eller dubbel), men det beror på hur många lag som är med i serien.

Som ett lag krävs det att alla tar ansvar och ställer upp. Extra viktigt med kommunikation så att alla ställer upp och spelar många matcher.

Spelnivå – Baseras på nuvarande nivå. Alla tränare är med i processen och har en tät kommunikation angående alla spelare. Därefter fattas ett beslut baserat på tränarnas stora kunskap om tennis.

Hur spelare genomför sina träningspass - Tränarna uppmärksammar alltid hur spelarna agerar på träning. Detta är väldigt viktigt då professionalism och engagemang är prioriterat. Under träning är inte resultatet det viktigaste utan hur man uppför sig, om man ger 100% i alla situationer och hur man agerar mot sina tränare/klubbkompisar.

Information lagledaren för seriespel


Lagledarens huvuduppgifter är följande:


Att vara kontaktperson för det egna laget och ta kontakt med andra lags lagledare.

Till varje lag behövs en lagledare som bland annat ska se till så att laget är på plats vid angiven tid, rapportera resultat till undertecknad, gärna bilder och se till att fixa fika och bollar till hemmamatcher.

Bollar hämtar du på kansliet senast torsdagen i samma vecka som matchen. Resultatrapporteringen för hemmamatcher ska innehålla fullständiga namn på alla lagmedlemmar och resultat från respektive hemmamatch. Efter hemmamatchen som är spelad lämna in resultatrapporteringen till: ervin@holltk.se .


OBS! När man blir lagledare för ett serielag så behöver registrera sig, skapa tenniskonto eller skapa licensnummer (motion licens gratis) för att kunna se vilka datum serielaget kommer att spelas och att borta laget kan kontakta er direkt istället.

Länken för registrering: https://svtf.tournamentsoftware.com/member/createorganizationaccount.aspx?id=4E4036D1-F17D-4DF4-A86A-006931A9A08A

 

Om laget är i behov av reserver så kontaktar lagledaren undertecknad.

Även viktigt att ha koll på vilka datum och tider som bortamatcherna spelas. Tider och datum för hemma- respektive bortamatcher får du som lagledare löpande under seriens gång. All info kring seriespel finner du på www.svtf.tournamentsoftware.com

Deltagande i serien förutsätter att någon förälder kan vara lagledare. Om något lag inte innehar en lagledare per 2020-06-17 så strykes laget. Hoppas ni är många föräldrar som gärna ställer upp som lagledare för barnens skull. Anmäl alltså ditt intresse till undertecknad senast den 14 juni.


Att Acceptera matchinbjudan från motståndarlagen.

Lagledaren måste acceptera matchinbjudan från motståndarlagen för att på så sätt bekräfta att matchen blir av.


Flytta matcher

Vid hemmamatch: Om man inte får ihop lag eller om motståndarlaget har avböjt inbjudan till match kan man i undantagsfall flytta matchen till ett annat datum. Man kontaktar då Ervin via mail och försöker hitta ett annat datum att spela matchen. Det är viktigt att man meddelar så fort som möjligt om en match inte blir av så Ervin kan boka av banorna i tid! Vid sena återbud från bortalag går det bra att skicka ett sms till Ervin.


Vid bortamatch: Lagledaren kontaktar motståndarlagets lagledare och meddelar att man inte har möjlighet att spela. Motståndarlaget återkommer med förslag om annat datum.


OBS! Vi försöker alltid spela matchen på utsatt datum så långt det går. Går det inte att få ihop lag med ordinarie spelare finns det reserver att tillgå. Att flytta matchen är alltid sista alternativ.Vi har serielag för alla åldrar och kategorier av spelare och för alla frågor kring seriespel kontakta vänligen klubbens serieansvarige Ervin Duratovic på Ervin@holltk.se 


Svenska Tennisligan hösten 2022

Vi är brett representerade i Svenska Tennisligan 2022:

 

 • Herrar A laget
 • Herrar 45
 • Damer 45
 • P15
 • P13
 • F13
 • J 13 lag 1
 • J 13 lag 2
 • Flickor/Pojkar 9 - 12 år Green Challenge A 1
 • Flickor/Pojkar 9 - 12 år Green Challenge A 2

 

För resultat hittar du här: https://svtf.tournamentsoftware.com/league/1AAB6C7D-45D2-44B0-A1EC-46646183B3EE/club/18

Svenska Tennisligan 2021 - 2022

Vi är brett representerade i Svenska Tennisligan 2021:

 

 • Herrar A laget
 • Herrar 45
 • P15
 • P13
 • J 13
 • Flickor/Pojkar 9 - 12 år Green Challenge A 1
 • Flickor/Pojkar 9 - 12 år Green Challenge A 2
 • Flickor/Pojkar 9 - 12 år Green Challenge B 1
 • Flickor/Pojkar 9 - 12 år Green Challenge B 2

 

För resultat hittar du här: https://svtf.tournamentsoftware.com/league/9F93E01F-02D4-4F0C-83A0-BF18B83392A6/club/18

Tennis Syds serie inomhus 2020-2021
Vi är brett representerade i Tennis Syd serie inomhus 2020-2021
 • P16
 • P14
 • P12
 • F16
 • F14
 • F10
 • Juniorligan

 
VÅR FACEBOOK
STRÄNGA RACKET
SPONSORER & SAMARBETSPARTNERS
ÖVRIGA LÄNKAR
VÄLJ HÖLLVIKENS TK SOM FAVORIT PÅ SVENSKA SPEL